"KOSTA NIJE POREMEĆENI KLINAC, VEĆ DRESIRANI VOJNIK": Otac ubijene Mare Anđelković progovorio o zločinu - "RODITELJI SU ODGOVORNI ZA MASAKR"

Autor:

Hronika

22.02.2024

15:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Branko Anđelković objasnio je na ročištu kako se bori sa tugom.

"KOSTA NIJE POREMEĆENI KLINAC, VEĆ DRESIRANI VOJNIK": Otac ubijene Mare Anđelković progovorio o zločinu - "RODITELJI SU ODGOVORNI ZA MASAKR"

Foto: ST/Vladimir Lukić, Printscreen

Branko Anđelković je danas pred Višim sudom u Beogradu svedočio u parnici protiv Koste Kecmanovića i njegovih roditelja.

On je pred sudom umesto o manifestaciji bola govorio na svoj način koliko mu je teško bez Mare nasmejane devojčice koju je Kosta ubio u učionici.

- Ja bežim od realnosti. Pijem da mi bude lakše - rekao je Branko i dodao da ga " ubija" ponašanje odgovornih u Ribnikaru, pojedinih roditelja učenika te škole i roditelja maloletnog ubice.

-  Zločin nije počinio poremećeni klinac nego dresirani vojnik. Kako može  da kaže otac ubice da je njegova porodica uništena, a šta je sa našima?! Ko je odgovoran za zločin ako roditelji dečaka nisu krivi? Kako to da i dalje psiholog i pedagog rade u školi, a našu decu nisu sačuvali - kazao je Branko.

Ovaj atipični otac troje dece često osmehom skriva tugu, ali to nije uspeo u nekoliko navrata tokom svedočenja njegove supruge Dragane koja je potresno govorila o najtežim danima u životu.

Podsetimo, tužbu je podnelo ukupno 27 tužilaca, odnosno članova porodice žrtava masakra, a tuženi su maloletni Kosta Kecmanović i njegovi majka i otac. Sud će odlučivati o tužbi i tek po okončanju parničnog postupka će doneti odluku da li u potpunosti ili delimično prihvata tužbeni zahtev porodica, ili ga eventualno odbija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Milan

04.03.2024 12:36

Da bi psiholog i pedagog u školi mogli da reaguju, najpre, neko od nastavnika ili odeljenjski starešina treba da im ukažu na poremećaj ponašanja nekog deteta. Ne mogu psiholog i pedagog da poznaju hiljadu učenika. Dok im neko ne skrene pažnju, nema ni reakcije, a u ovom slučaju, nijedan nastavnik, niti razredni starešina, nisu imali nijednu primedbu, zato što je K.K. bio odličan učenik i neupadljivog ponašanja. Izvšavao je svoje obaveze, ponašao se pristojno, nije pravio incidente, niti je na bilo koji način ukazivao da nešto sa njim nije u redu. Ukoliko, jeste, a nastavnici na to nisu reagovali i prijavili psihologu i pedagogu, onda je krivica njihova.

Biljana Bartok

22.03.2024 18:36

A pazi njega sto je moderan i kao tuzan