BIVŠA DIREKTORKA "RIBNIKARA" I KOSTINA RAZREDNA IZBEGAVAJU SUĐENJE: Roditelji ubijene dece ih prozivali - a evo kada će biti saslušanje MILJANE I VLADIMIRA!

Autor:

Hronika

22.02.2024

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saslušanje Miljane i Vladimira očekuje se u 4. i 5. aprila kada je zakazana parnica.

BIVŠA DIREKTORKA "RIBNIKARA" I KOSTINA RAZREDNA IZBEGAVAJU SUĐENJE: Roditelji ubijene dece ih prozivali - a evo kada će biti saslušanje MILJANE I VLADIMIRA!

Foto: pixabay.com, Tanjug/O. TOSKIĆ,Privatna arhiva, Printscreen/YouTube, Instagram, twitter

Suđenje Kecmanovićima

Suđenje u parničnom postupku protiv porodice Kecmanović, odnosno Miljane, Vladimira i masovnog ubice Koste Kecmanović koji je 3. maja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" ubio devetoro mališana i čuvara škole, danas je nastavljeno u Višem sudu u Beogradu.

Iako su svi očekivali da će sutra svoje odbrane izneti upravo osumnjičeni roditelji, to se ipak neće dogoditi jer je sudija promenila odluku zato što su razredna i direktorka koje su isto bile pozvane za sutra poslale opravdanja da ne mogu doći.

Nakon ovog saznanja, usledili su negativni komentari roditelja tragično nastradale dece, koji su u više navrata naveli da njih dve namerno izbegavaju suđenje.

Sutra će biti saslušana Milanka Negić, majka ubijene Sofije i braća i sestre ubijene dece, među kojima i maloletni brat Ane Božović. Samo će Milankino svedočenje biti otvoreno za javnost.

Da podsetimo, tužbu je podnelo ukupno 27 tužilaca, odnosno članova porodice žrtava masakra, a tuženi su maloletni Kosta Kecmanović i njegovi majka i otac. Sud će odlučivati o tužbi i tek po okončanju parničnog postupka će doneti odluku da li u potpunosti ili delimično prihvata tužbeni zahtev porodica, ili ga eventualno odbija.

Ovo suđenje počelo je u oktobru, kada je zaključeno pripremno ročište, a krajem decembra svedočili su članovi porodica ubijenih - Božović, Čikić, Martinović, Aćimović i Vlahović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading