KOSTA OTKRIO KADA JE PRVI PUT POMISLIO DA NAPRAVI ZLO: Očeve pištolje i pun ranac metaka uzeo je posle jednog jezivog događaja - previše je podudarnosti!

Autor: Ž.Š..

Hronika

17.02.2024

14:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kosta Kecmanović po prvi put progovorio o planovima za masakr koji je izvršio i otkrio kada je počeo da razmišlja o zločinu.

KOSTA OTKRIO KADA JE PRVI PUT POMISLIO DA NAPRAVI ZLO: Očeve pištolje i pun ranac metaka uzeo je posle jednog jezivog događaja - previše je podudarnosti!

Foto: Privatna arhiva, printscreen/Google Street View

Kosta Kecmanović (14) dečak ubica sa Vračara koji je 3. maja prošle godine ubio devetoro dece uzrasta od 11 do 14 godina i školskog čuvara (53), a petoro vršnjaka  i nastavnicu istorije (52) zverski ranio, u bolnici je otkrio šokantnu stvar jednom od lica sa kojim je bio u prilici da razgovara. 

Kosta je priznao da je o svom bolesnom planu počeo da razmišlja nakon što se desio  masakr na Cetinju kakav Crna Gora nije prethodno zapamtila. 

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić, Nikola Mutić

Kosta Kecmanović izvršio je masakr u OŠ ''Vladislav Ribnikar''

Vuk Borilović (34) je pre više od godinu i po dana ubio deset ljudi i šestoro ranio. Ubio je svoje podstanare, mladu majku Natašu Martinović i njene sinove Marka i Mašana stare 8 i 11 godina, a onda njihovog kuma, pa svog ujaka. Nadalje je pucao narednih 45 minuta.

Ubijao je i ranjavao sve koji su mu se našli na putu, kao i u policajce koji su nastojali da ga savladaju i uhapse. Jednog od hrabrih policajaca masovni ubica je ranio, a onda je ubijen budući da je bio pretnja za sve pošto nije hteo da se preda.

Republika

Foto: Tanjug/AP/Printskrin/Instagram/socijaldemokratecrnegore

Vuk Borilović

Dečak iz Beograda koji se pretvorio u monstruma je i sa decom iz razreda pričao o toj tragediji koja je pogodila Cetinje, saznaje Republika.

- Da. Deca iz njegovog tadašnjeg odeljenja su pričala koliko je strašno to što se dogodilo u Crnoj Gori, a on je zbijao šale na račun tog masakra. To mi je ispričao sin tek nedavno - prepričao je otac jednog dečaka koji je sa Kecmanovićem išao šest godina u školu, sve dok Kosta nije otišao iz odeljenja u školskoj godini masakra koji je izveo.

- To automatski znači da je još od avgusta 2022. u glavi razvijao bolesni plan plan. Po ugledu na Vuka Borilovića monstruma sa Cetinja on je oko devet mececi kasnije zavio u crno isti broj porodica. To je verovatno slučajnost, ali kad podrobnije sagledamo situaciju i jedan i drugi su u prvom naletu na jednom mestu ubili četiri osobe. Borilović majku sa sinovima i njihovog kuma, a Kosta dve dežurne devojčice, radnika obezbeđenja škole i jednu vršnjakinju koja je iz toaleta izašla da vidi šta se dešava kada je čula pucnjavu. Ubili su isti broj ljudi, i ranili takođe isti broj - zgroženo kaže Beograđanin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (5)

Loading
Ivo

17.02.2024 14:47

Ova žena je zla zato je takvo zlo i rodila.

Odgovori 17 12
Quo vadis Domine

18.02.2024 22:13

@Ivo - Znate je lično ili je to Vaš dozivljaj nje na uštrb selektivno odabranih (dez)informacija? Zla ili ne zlo joj ne gine posle zla koje sin uradio. SVIMA! I NJOJ. Uveliko ispašta, nemojte da sumnjate. Vama trenutak, njoj večni pakao. I bez Vaše konstatacije, i bilo čije. Sve da je sud potpuno oslobodi zar mislite da ce joj biti bolje? Lakše možda, bolje nikada. NJENO dete ubica nečije dece. Da li mislite da ga sutra moze zagrliti a da se ne naježi kad se seti svih onih grobova... Ili sam ja luda il' su svi prolupali? Il' mi sva ta ludila nisu pojela dušu i srce pa gledam iz lične perspektive... I Kostina bila iskrivljena pa zato sudio i olako 'presudio'. Da je imao drugačiju projekciju ishod ne bi bio tragedija... Sad 'targetir'o' roditelje. Za razliku od vecine mozda nekom nisu najasniji njihovi postupci al' paklu te duše ne mogu da sudim. 'Oni' roditelji mogu SVE, bol im razum pomutio. SVE im oprošteno. Ne i posmatračima. Ako duše i razuma imaju...

Fox

19.02.2024 18:35

@Quo vadis Domine - Što je to roditeljima žrtava oprošteno?

Ceca

17.02.2024 17:18

Cela ta porodica je veliko zlo!

Odgovori 12 8