Direktorka "krvave škole" i razredna masakriranog odeljenja se "sakrile u mišiju rupu": Roditelji ubijene dece PROGOVORILI o njihovom ponašanju

Autor:

Hronika

16.02.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac Adriane Dukić koju je Kosta Kecmanović ubio pucajući joj u glavu i izrešetao je po telu, otkrio je užasavajuću činjenicu da ga razredna njegove ćerke i zločinca nikada nije pozvala i rekla mu bilo šta.

Direktorka "krvave škole" i razredna masakriranog odeljenja se "sakrile u mišiju rupu":  Roditelji ubijene dece PROGOVORILI o njihovom ponašanju

Foto: Nikola Mutić, Privatna arhiva, printscreen/https://os-ribnikar.edu.rs/zaposleni

Svedočeći o prokletom 3. maju, Dane Dukić ispričao je pred Višim sudom u Beogradu da njegovu suprugu Biljanu i njega za devet i po meseci Dragana Tomić razredna prošlogodišnjeg  7/2 odeljenja OŠ "Vladislav Ribnikar", nije pozvala ni jednom. Dukići su u masakru učenika tog odeljenja dečaka monstruma Koste Kecmanovića izgubili ćerku Adrianu.Tinejdžer je pucajući iz očevih pištolja tog prokletog majskog jutra ubio ukupno devetoro dece i školskog čuvara. Ranio je još petoro dece i nastavnicu istorije.  

- Razredna naše ćerke nas nikada nije pozvala. Video sam je kod Angeline Aćimović na 40 dana - rekao je Dane. 

 FOTO: Nemana Pancic
Snežana Knežević je bila direktor OŠ"Vladislav Ribnikar" u vreme masakra

Što se tiče tadašnje direktorke škole Snežane Kenežević, Dukić je kazao da je video u policiji u kancelariji sa mnoštvom ljudi kada je pozvan da mu saopšte najstrašniju vest koju jedan roditelj može da doživi-  da je ostao bez ćerke i kada je išao po njene stvari. 

- Video sam direktorku  kada sam bio u školi da uzmem Adrianine stvari. Njene stvari su natopljene krvlju i njen ranac, tako da smo mogli da uzmemo samo pernicu koja je ostala na stolu - prepričao je Dane. 

 Majka ubijene Adriane je istakla kako je od direktorke Knežević dobila šturi odgovor kada je pitala zašto je Kecmanović promenio smenu. 

- Rekla mi je samo da se to tako radi- sležući ramenima je kazala neutešna Biljana. 

Ona je spomenula i da je imala neprijatno iskustvo sa školskim psihologom Lidijom Maksić.

- Lidija me je zvala da i rekla mi da hitno prestanemo da u kući pričamo na francuskom jeziku i da uzmemo privatne časove jer Adriana loše govori. Odgovorila sam joj : "Pa neka padne razred"- rekla je Biljana.

Foto: https://os-ribnikar.edu.rs/zaposleni

Dragana Tomić je bila razredni starešina 7/2

Inače, razredni starešina odeljenja koje je Kecmanović uništio, prema rečima našeg izvora, oporavlja se kod kuće jer je užasno podnela da su njeni učenici poginuli i ranjeni, pa nema snage da radi. 

Bivša direktorka je u više navrata okarakterisana kao osoba koja nije odgovorila adekvatno na čitavu situaciju i roditelji žrtava su podržali njen odlazak sa funkcije i iz škole. 

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading