NESTAO ĐORĐE (15) IZ UBA: Zaputio se kod druga u komšiluk, ipak otišao kod drugarice u Kačarevo

Autor:

Hronika

16.02.2024

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U trenutku nestanka, Đorđe je nosio crnu jaknu i pantalone "džeparice", a sa sobom je imao samo prazan telefon, čiji je punjač ostao kod kuće.

NESTAO ĐORĐE (15) IZ UBA: Zaputio se kod druga u komšiluk, ipak otišao kod drugarice u Kačarevo

Foto: Facebook

Đorđe Despotović (15) iz Uba nestao je juče nešto posle 10 časova ujutru, kada se iz porodične kuće biciklom zaputio kod druga. Njegova majka Jelena je izrazila veliku brigu zbog nestanka sina, ističući da je on otišao kod drugarice u Kačarevo, iako mu je rekla da se javi ako ide negde dalje, prenosi Telegraf.

- Krenuo je kod druga biciklom, rekla sam mu da može da ide jer je to na 15 minuta od naše kuće, ali on nije otišao kod njega nego u Kačarevo kod drugarice. Nije me poslušao, iako sam mu rekla da mi se javi ako ide negde dalje - počela je majka priču za Telegraf.

U trenutku nestanka, Đorđe je nosio crnu jaknu i pantalone "džeparice", a sa sobom je imao samo prazan telefon, čiji je punjač ostao kod kuće.

- Punjač mu je kod kuće, telefon prazan, zvala sam celo jutro ne mogu da ga dobijem - kazala je zabrinuta žena.

Majka je saznala od Đorđevog druga da joj se sin javio oko 2,3 sata nakon ponoći sa lokacijom i pričom da se izgubio u Kačarevu. Telefon mu se nakon toga ispraznio, a majka je bila zabrinuta jer nije mogla da ga dobije.

- Njegov drug mi je rekao da mu se Đorđe javio oko 2,3 sa lokacijom i pričom da se izgubio u Kačarevu i da javi meni, nakon čega mu se ispraznila baterija. On mi je za to rekao tek oko 8 ujutru - priča prestravljena žena.

Takođe, drugarica kod koje je Đorđe krenuo u Kačarevo dobila je poruku da se nalazi u "kolibi", za koju majka do tada nije znala da postoji.

- Rekla je da joj je napisao da je u "kolibi" i da je tu uspeo da nađe smeštaj, ja do danas nisam znala da to mesto postoji - navodi Jelena dodajući da njegovom društvu ne veruje ni reč.

Jelena Despotović izražava svoju zabrinutost i nepoverenje prema pričama koje su čuli od Đorđevih prijatelja. Ona je istakla da joj svašta pada na pamet u vezi sa nestankom sina.

- Ne znam šta da vam kažem posle ovih priča, svašta mi pada na pamet - sa strahom izgovara ona.

Policija je informisana o nestanku dečaka, a prema nezvaničnim informacijama, Đorđe je imao običaj da ode kod pomenutog druga, ali bi se uvek javio porodici, što ovoga puta nije bio slučaj.

- Dečak je krenuo juče ujutru iz Uba ka Kačarevu i onda mu se gubi svaki trag - potvrđeno je iz policije.

Policija je angažovana i traga se za nestalim dečakom. Mole se svi građani koji imaju bilo kakve informacije da odmah jave najbližoj stanici ili pozovu na broj telefona 062 101 21 23. Majka Jelena Despotović izražava svoju nadu da će njen sin uskoro biti pronađen i apeluje na sve koji imaju informacije da se jave nadležnima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading