STAVILI SU MU NOŽ POD VRAT I UDARALI GA PESNICAMA: Detalji napada na Rusa koji je u Beogradu bio sa prostitutkom

Autor:

Hronika

14.02.2024

21:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istraga je u toku, a istražitelji će pokušati da utvrde da li devojka ima veze sa razbojništvom ili se radi o slučajnosti.

STAVILI SU MU NOŽ POD VRAT I UDARALI GA PESNICAMA: Detalji napada na Rusa koji je u Beogradu bio sa prostitutkom

Foto: shutterstock

U Beogradu se sinoć dogodilo pljačkanje državljanina Rusije R.V. (47), koji je bio u iznajmljenom stanu sa prostitutkom. Prema informacijama, trojica napadača su ga napali, stavili nož pod grlo i tražili novac, udarivši ga pritom pesnicom u glavu, prenosi Telegraf.

Ruski državljanin je bio u iznajmljenom stanu sa devojkom koju je upoznao preko društvenih mreža. U jednom trenutku, trojica napadača su pokucali na vrata njihove sobe, a kada je R.V. otvorio vrata, bio je iznenađen napadom.

Istraga je u toku, a istražitelji će pokušati da utvrde da li devojka ima veze sa razbojništvom ili se radi o slučajnosti. R.V. je ispričao da su mu napadači pretili da će ga ubiti ukoliko im ne preda novac koji ima kod sebe.

Trojica napadača su, prema rečima R.V., bila mladići koji su ga fizički napali i zahtevali novac. Istraga će sada pokušati da rasvetli sve okolnosti ovog događaja i utvrdi identitet napadača.

Ruski državljanin je dao izjavu o incidentu, opisujući kako su napadači postupali i šta su tražili od njega. Očekuje se dalji razvoj situacije nakon sprovedene istrage.

Beogradska policija je pokrenula intenzivnu potragu za trojicom mladića osumnjičenih za pljačku državljanina Rusije (47) u stanu koji je iznajmio kako bi proveo veče sa prostitutkom, prenosi Telegraf.


Prema nezvaničnim informacijama, ruski državljanin je pronašao devojku preko oglasa i ništa nije znao o njoj niti je poznavao napadače. U jednom trenutku, trojica mladića su im pokucala na vrata, zatim su tražili novac i fizički napali ruskog državljanina, preteći mu da će ga ubiti ako ne preda sav novac koji ima kod sebe.

Rus je objasnio da su to bila trojica mladića. Da su nešto pričali, da su zatim tražili novac i njega udarili nekoliko puta po glavi. Rekli su mu da će ga ubiti, ako ne preda sav novac koji ima kod sebe - objašnjava sagovornik za "Telegraf".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Мало наиван

14.02.2024 22:32

Девојка је у колу - како би знали? Организована банда, и то баш против Руса јер 'миришу' да ови имају лову. Закон нека делује ефикасно и без разлике, да се не брукамо!