POTRESNA ISPOVEST BAKA STOJANKE.,MAJKE SVIREPO UBIJENE PORODICE ĐOKIĆ: Srce mi je izgorelo za njima, kakav doživotni zatvor, ovo ni u ratu nije bilo

Autor: BLIC

Hronika

12.02.2024

19:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodična tragedija i suđenje

POTRESNA ISPOVEST BAKA STOJANKE.,MAJKE SVIREPO UBIJENE PORODICE ĐOKIĆ: Srce mi je izgorelo za njima, kakav doživotni zatvor, ovo ni u ratu nije bilo

Foto: Printscreen/TV Pink



Porodična tragedija koja je zadesila Stojanku Đokić, majku ubijenog Gorana Đokića, snaju i unuku, ostavila je dubok trag bola i tuge. Suze i patnja koje je ova hrabra žena proživela od trenutka saznanja o smrti svojih najmilijih, jasno oslikavaju težinu gubitka. Izgovorene reči,

"Suza nemam vise da plačem, ne mogu ovu bol vise da istrpim. Jedva stojim na nogama, srce mi je izgorelo za njima. Kakav doživotni zatvor...", odražavaju duboko emotivno stanje ove napaćene majke.


Teškoće bez najmilijih

Stojanka Đokić, poznatija kao baka Stojanka, ističe svoju bol i nedostatak bez voljenih Gorana, Gordane i Lidije. Njena emotivna ispovest o mladosti i nedužnosti njenih najmilijih dodatno naglašava dubinu tragedije. Suočena s osećajem gubitka i praznine, baka Stojanka iznosi detalje o njihovim poslednjim trenucima, osećajući neizmernu tugu zbog izgubljenih života.
Republika

Foto: Printscreen/TV Pink

 

 

- Ovo i u ratu nije bilo. Da ih ubije, da ih zapali, da ih opljačka, pa kola da mu zapali, kuću mu zatvori, uništi ih skroz. On je Goranove podatke sve znao, drugom nikome moj sin ne bi stao kolima uveče na putu. On je znao da ima pare, da je sakupljao za moju Liku da joj kupi stan, da je skući. Dolazio im je i u kuću, i kod Gorana u menjačnicu. Dođe pa sedi po dva sata. Od Gorana je pare uzimao kao da su njegove bile. I kako mu je vratio… Brat od ujaka, blizak rod… Strašno i prestrašno - priča za “Blic” baka Stojanka kroz suze, jedva čujnim i drhtavim glasom.

- Teško mi je bez njih, teško je, nema se gde. Nedostaje mi i Goran i Gordana, ali najviše mi je za moju Lidiju krivo. Moja Lika, mlada, zelena, još život nije proživela. Ne spavam ni noć ni dan. Lidija ni mrava nije zgazila. Srce me boli, malo li mu je kafa skuvala? Kad Džonić dođe kod nas traži: „Lidija napravi mi kafu, onu moju“. Neće svаku kafu gospodin da pije. Posebna rakija, posebna kafa za njega. Eto kako im je za dobro im vratio. Ubijeni su ni krivi ni dužni, za svoje pare – priča plačući baka Stojanka.


Osuda i motivi

Slučaj penzionisanog vatrogasca Gorana Džonića, koji je osuđen zbog brutalnog ubistva Goranovog brata od ujaka, supruge i ćerke, izaziva dodatnu pažnju javnosti. Sudski proces koji je doveo do potvrđivanja doživotne kazne za Džonića, kao i motivi koji su ga navodili na ovaj zločin, predstavljaju ključne tačke ove porodične tragedije.

Foto: Republika, Facebook

 

 


Iskazivanje bola i pravda

Iz Stojankinih reči jasno se prepoznaje bol i nepravda koju je pretrpela. Njena emotivna izjava o nenadoknadivom gubitku, uz detalje o Džonićevim postupcima i motivima, snažno doprinosi sagledavanju dubine ove tragedije. Suze i tuga koje je ova hrabra žena iznela kroz svoj iskaz odzvanjaju kao snažan poziv za pravdom i istinom.


Tragični događaji koji su zadesili porodicu Đokić, uz suđenje i osudu počinioca, predstavljaju duboku ljudsku dramu. Baka Stojanka ističe bolnu istinu o gubitku i nedužnosti svojih najmilijih, ostavljajući snažan utisak na sve one koji čuju njenu priču. Ovaj slučaj ostaje kao svedočanstvo o patnji i nepravdi, ali i o hrabrosti i istrajnosti u potrazi za pravdom.

(Blic)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading