PRONAĐENO TELO NA VOŽDOVCU: Blokiran ceo kraj, policija vrši uviđaj

Autor:

Hronika

11.02.2024

21:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Detalji o uzroku smrti još uvek nisu poznati.

PRONAĐENO TELO NA VOŽDOVCU: Blokiran ceo kraj, policija vrši uviđaj

Foto: shutterstock

Na Voždovcu, jednom od delova Beograda, jutros je pronađeno telo, saznaje Informer nezvanično. Ovaj događaj izazvao je blokadu tog dela grada, gde su policijske ekipe trenutno na terenu, sprovodeći uviđaj.

Detalji o ovom slučaju još uvek su prilično magloviti, jer nije jasno da li je reč o ubistvu ili prirodnoj smrti. Identitet žrtve još uvek nije poznat, a isto tako, nisu otkrivene ni okolnosti koje su prethodile ovom događaju.

Ovaj događaj izazvao je znatiželju i zabrinutost građana Voždovca, ali i šire javnosti. Lokalna zajednica je uznemirena zbog misterije oko pronalaska tela, a mnogi se nadaju da će policija brzo pronaći odgovore na pitanja koja su ih zatekla.

Iz policije i nadležnih organa zasad nema zvaničnih informacija o ovom slučaju, ali se očekuje da će javnost biti obaveštena čim budu sakupljeni relevantni podaci i informacije.

Ovaj misteriozni događaj na Voždovcu ostavlja mnogo pitanja otvorenim, dok istovremeno podstiče radoznalost i zabrinutost među građanima. U narednim satima očekuje se da će biti više informacija o ovom slučaju, a lokalna zajednica sa nestrpljenjem iščekuje odgovore na pitanja koja su ih zatekla.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading