"OSTAJEM SAMO SA LEPIM MISLIMA O TEBI, VOLIM TE I ČEKAJ ME": Potresna poruka majke ćerki Neveni koja je ubijena pre godinu dana u Grockoj

Autor:

Hronika

11.02.2024

21:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana se priseća poslednjih dana Neveninog života, kada su bile u savršenim odnosima, smejale se i kovale planove za budućnost.

"OSTAJEM SAMO SA LEPIM MISLIMA O TEBI, VOLIM TE I ČEKAJ ME": Potresna poruka majke ćerki Neveni koja je ubijena pre godinu dana u Grockoj

Foto: Društvene mreže

Prošlo je godinu dana od strašnog događaja koji je potresao celu Grocku. Nevena Pavlović (20) je tog kobnog dana izgubila život nakon što ju je ubio suprug Đorđe Pavlović (28), a potom i sebi oduzeo život službenim pištoljem. Godinu dana kasnije, majka Nevene, Ivana, i dalje ne može da se pomiri sa gubitkom svoje ćerke.

Ivana se priseća poslednjih dana Neveninog života, kada su bile u savršenim odnosima, smejale se i kovale planove za budućnost. Ta sećanja su joj i dalje veoma bolna, ali istovremeno i dragocena.

- Neopisivo je bilo tih dana. Imala sam te u svakom trenutku, kad god sam poželela. Bila sam srećna što mi se vratila moja devojčica. Zahvalna sam Bogu što mi je omogućio te dane. Bili su čarobni - prisetila se Nevenina majka, prenosi Telegraf.rs.

Ivana se zapitala kako je moguće da se celog života borila da spase druge žene od nasilnika, a da je istovremeno "tako olako pustila i mislila da je sve savršeno u redu" kada je reč o Neveninom braku.

- Ostajem samo sa lepim mislima o tebi, tvom osmehu, zagrljaju, poljupcu, mirisu - dodala je Ivana, izražavajući svoju tugu i ljubav prema ćerki.

Pre nego što je napustila supruga, Nevena je majci otkrila da ju je Đorđe uperio pištolj u nju. Molila je majku da nikome ne priča o tome, ali nažalost, tragični ishod je bio neizbežan. Kada je otišla u porodičnu kuću, Đorđe je pucao u nju, a potom izvršio samoubistvo.

Godinu dana kasnije, bol za gubitkom Nevene je i dalje prisutan, ali Ivana ističe da je svesna da mora da nastavi sa životom i da je potrebna svojoj porodici.

- Nedostaješ, medena moja devojčice. Ako mogu da kažem da sam srećna što je godina prošla, to je samo iz jednog razloga - da sam ti bliža za godinu. Srećo moja, osmehu moj, majkina prva radosti, tugo najveća... Volim te i čekaj me - poručila je Nevenina mama u emotivnoj objavi na Instagramu.

Tragični događaj iz prošle godine je ostavio dubok trag u srcima Nevenine porodice i prijatelja. Iako je prošlo godinu dana, bol za gubitkom voljene osobe je i dalje prisutan, ali Ivana ističe da je svesna svoje uloge u porodici i da mora da nastavi dalje, čuvajući uspomenu na svoju ćerku. Svi koji su poznavali Nevenu pamtiće je po njenom osmehu, ljubavi i dobroti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading