POŽAR U DVORIŠTU KUĆE U KIKINDI! Intervenisala tri vatrogasna vozila (FOTO)

Autor:

Hronika

11.02.2024

18:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Požar u Kikindi: Brza reakcija vatrogasaca sprečila širenje vatre

POŽAR U DVORIŠTU KUĆE U KIKINDI! Intervenisala tri vatrogasna vozila (FOTO)

Foto: Tanjug/AP, ST/Dragan Kadić


Danas popodne, oko 17 sati, u Ulici Vojvode Putnika u Kikindi, došlo je do izbijanja požara u dvorištu jedne kuće. Prema informacijama sa instagram profila "192_rs", na lice mesta su odmah izašle tri vatrogasne ekipe kako bi obuzdale vatrenu stihiju. Zahvaljujući brzoj reakciji vatrogasaca, požar je lokalizovan i sprečeno je širenje na okolne objekte i kuće.

Intervencija vatrogasaca

Požar je izbio na pomoćnom putu, a ulica je tokom intervencije bila zatvorena za saobraćaj kako bi se omogućila nesmetana akcija vatrogasaca. Srećom, u ovom incidentu nije bilo povređenih osoba, što je svakako olakšavajuća okolnost u ovoj situaciji.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 


Reakcija javnosti

Nakon što je vest o požaru brzo obišla društvene mreže, brojni građani Kikinde izrazili su zahvalnost vatrogascima na brzoj i efikasnoj reakciji. Ovaj događaj još jednom je istakao važnost obučenih i spremnih vatrogasnih timova, čija brza intervencija može sprečiti veće materijalne štete i eventualne ljudske žrtve.

Preventivne mere

Iako je požar lokalizovan i situacija je stavljena pod kontrolu, nadležne službe apeluju na građane da budu oprezni i da preduzmu preventivne mere kako bi se izbegli slični incidenti. Redovno održavanje električnih instalacija, pravilno odlaganje zapaljivog otpada i poštovanje propisa o protivpožarnoj zaštiti ključni su faktori u sprečavanju požara.

Izgleda da je ovaj požar brzom reakcijom vatrogasaca završio bez većih posledica, a nadamo se da će slučaj poslužiti kao podsetnik svima da budu pažljivi i preventivni kako bi se izbegle slične situacije u budućnosti.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading