ZNAM KO JE UBIO KNELETA, LIČNO MI JE REKAO! Golubović otkrio detalje likvidacije u sobi 331: Ugledao se na mene, to ga je koštalo!

Autor:

Hronika

11.02.2024

10:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijan Golubović govorio je o ubistvu Aleksandra Kneževića Kneleta i šokirao priznanjem da zna ko ga je ubio.

ZNAM KO JE UBIO KNELETA, LIČNO MI JE REKAO! Golubović otkrio detalje likvidacije u sobi 331: Ugledao se na mene, to ga je koštalo!

Foto: TV Pink/printscreen

Aleksandar Knežević Knele

Kristijan Golubović, jedan je od retkih koji danas mogu da govore o dešavanjima sa ulica devedesetih i to iz ''prve ruke'', a sada je u emisiji ''Novo vikend jutro'' kod Jovane Jeremić govorio o ubistvu Aleksandra Kneževića Kneleta.

- Ja znam ko je ubio Kneleta. Kneleta je ubio Bora iz Dalja, zato što je napravio kardinalnu grešku. Površinski je mislio da može da zatraži bilo kom čoveku roleksa ili auto da bude sa devojkama glavni, a onaj koji ga je palio da ne vrati te stvari je zapravo ubio Kneleta. Kako, indirektno. Nemoj to on je Ćentin kum, mi smo loši sa njim, Goran je ubio Ljubu...... Tu je najviše vodu držao Ćenta i Ašanin Darko, koji su pokušavali da se to izbalansira i da se kroz neko izvinjenje vrati i taj sat i auto... Knele nikada na silu nije mogao tom čoveku da uzme džipa, sat, nego idem sa ribom, to je bila jedna poznata estradna ličnost velika i dan danas... Ajde da s evidim sa njom, doći ću za dva sata, posle četiri sata već je počela da se pita sa strane te ekipe koja je bila jako opasna, a Knele to nije znao... Ja imam pismo gde sam molio Kneleta da se sve to reši, ali on je već tada bio otrovan... Ono što sam ja radio Knele je nastavio u mom stilu, šišanje kratko, stavljanje lanaca, Kristijan je pionir, ti si njegov vojnik.. TO su radili, zavađali su dva oka u glavi. Kneletova porodica i pravi drugovi iz Braće Jerković su znali da je on bio tri godine mlađi drugar, ja sam mu bio idol, sve što sam ja radio on je to gledao, bio je u Kristijanovom fazonu, to ga je koštalo kada nije procenio situaciju kada je trebalo.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Kristijan Golubović o ubistvu Kneleta

Kristijan je otkrio i da zna ko je ubio Kneleta, te da je celo ubistvo opisao u svojoj knjizi.

- Ja sam to ubistvo do tančina opisao u svojoj autobiografiji, ja znam da ću odmah biti pozvan od tužilaštva odakle to znam. Rekao mi je čovek koji je pucao u Kneleta, rekao mi je čovek koji ga je prodao i lupao na ta vrata, rekao mi je čovek zbog kog je sve to bilo i još dvojica koji su u remu držali celu porodicu Darka Stanojevića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Elemenat14

11.02.2024 23:06

Tuzilastvo?