PORODILA SE KRISTINA SPALEVIĆ: Oglasio se Kristijan Golubović - evo šta kaže ponosni tata!

Autor:

Zabava

07.02.2024

21:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijan Golubović dobio još jednog sina!

PORODILA SE KRISTINA SPALEVIĆ: Oglasio se Kristijan Golubović - evo šta kaže ponosni tata!

Foto: ST/Vladimir Lukić/Nemanja Pančić

Rijaliti učesnik Kristijan Golubović postao je otac po treći put, jer je njegova supruga Kristina Spalević danas carskim rezom donela na svet dečaka. Golubović je iskazao svoju radost povodom dolaska novog člana porodice, ističući da je "presrećan" zbog dolaska sina Kirila.

Kristina je tokom dana primljena u bolnicu, a Golubović je izrazio uzbuđenje i nestrpljenje dok je čekao da sazna vesti o porođaju. On je saopštio da je Kristina dobro, a da je beba "fantastično" prošla porođaj. Golubović je otkrio da je jedva čekao da vidi sina i da se raduje njihovom povratku kući.

- Dobio sam sina! Stigao nam je Kiril! Presrećan sam, kako ne bih bio, treći sin! - rekao je on, pa otkrio kako su Kristina i beba:

- Porodila se u 20:30. Kristina je dobro, beba je fattastično, sve je hvala bogu prošlo kako treba. Javila mi se odmah, poslala mi je sliku Kirila odmah, prelep je. Jedva čekam da ga vidim i da dođu kući - kazao je ponosni tata za Alo, ne trudeći se da sakrije sreću.

Republika

Foto: ATA Images

Kristina Spalević i Kristijan Glubović

Kristijan je istakao da je presrećan što je dobio trećeg sina, naglašavajući da je Kiril prelep. On je pohvalio tok porođaja i izrazio zahvalnost što je sve prošlo kako treba. Golubović je takođe otkrio da je bio uzbuđen i nestrpljiv dok je čekao da sazna vesti o porođaju, te da je bio dirnut kada mu je Kristina poslala sliku Kirila odmah po porođaju.


Kristijan Golubović je sa nestrpljenjem očekivao dolazak trećeg sina, ističući da je jedva čekao da sazna vesti o porođaju. On je potvrdio da se radovao što će postati otac još jednog sina, naglašavajući da je srećan zbog proširenja porodice.

Kristijan Golubović je iskazao duboku radost povodom dolaska trećeg sina Kirila, ističući sreću zbog uspešnog porođaja i zdravog deteta. Očekivanje i uzbuđenje su bili prisutni tokom celog dana, a Golubović je sa posebnim oduševljenjem dočekao vesti o dolasku novog člana porodice.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading