KRISTINA SPALEVIĆ PRIMLJENA U BOLNICU: Kristijan Golubović IZNENADIO lekare, pojavio se u NAJŠOKANTNIJEM IZDANJU!

Autor:

Zabava

07.02.2024

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Spalević primljena je u porodilište, otkrila ime budućeg naslednika!

KRISTINA SPALEVIĆ PRIMLJENA U BOLNICU: Kristijan Golubović IZNENADIO lekare, pojavio se u NAJŠOKANTNIJEM IZDANJU!

Foto: ATA Images

Bivša zadrugarka Kristina Spalević primljena je danas u bolnicu, gde ima zakazan carski rez, saznaju domaći mediji. Ona je u bolnicu stigla u pratnji Kristijana Golubovića i njihovog jednogodišnjeg sina Konstantina. Kristina je otkrila kako se oseća, kao i da su Kristijan i ona odabrali ime za drugog zajedničkog naslednika.

Sinoć smo razgovarali o imenima i onda smo čuli da je jedan sveštenik koji se zvao Konstantin kao naš prvenac, prekrstio dobio je ime Kiril. Tada nam je kvrcnulo, da će se beba upravo tako i zvati. Svi imamo imena sa početnim slovom K - rekla je Kristina za domaće medije.

Ovo nam je prvo odvajanje, teško mi je zbog njega. Sa druge strane, bar ću malo da se odmorim u bolnici jer mi je u poslednje vreme baš teško da ga dižem – dodala je Spalevićeva.

Republika

Foto: instagram.com/kristina_spalevic

Kristina i Kristijan

Inače, Kristijan ima novu frizuru, a otkrio je kako je doneo odluku da potpuno promeni svoj izgled.

Jutros sam išao kod frizera, ofarbao sam se u drečavo žuto i napisao 4 k kao znak naših početnih imena. Jedva čekam sina, i već sam isplanirao celu noć ću da slavim. I za sve one koji pitaju koliko ćemo dece imati, imaćemo još jedno, jer idemo na devojčicu – objasnio je Kristijan i otpratio Kristinu do samih ulaznih vrata u porodilište.

Podsećamo, Kristijan je nedavno otkrio da je čipovao svoje dete.

- Tada sam smanjio i krug prijatelja, ali kada bi me neko pitao šta je sa Lazarom i Danijelom govorio bih da žive malo u Engleskoj, malo u Americi i da ih slabo viđam, a ustvari su bili u mom gnezdu. Čak smo Lazaru na ruku stavili onaj prvi silikonski čip da bismo u svakom trenutku znali u metar gde se nalazi.

Republika

Foto: Instagram.com/mixa_frizer_ofc

Kristijan se pojavio ispred porodilišta sa novom frizurom

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading