HTELA U TURSKU, PA SE NA OVAJ NAČIN SAMA "PREPOLOVILA": Tvrdi da je TO jedini ispravan put za mršavljenje!

Autor: Republika/M.Ognjenović

Lifestyle

11.02.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je spor proces, vredi svakog čekanja.

HTELA U TURSKU, PA SE NA OVAJ NAČIN SAMA "PREPOLOVILA": Tvrdi da je TO jedini ispravan put za mršavljenje!

Foto: instagram/printscreen/meggoldberger

Gubitak kilograma, nikako nije lagan i jednostavan proces. Mnogi se na tom putu odluče za operaciju želuca koja će im pomoći, iako je ona visokorizična. 

Mršavljenje bez operacije

Republika

Foto: instagram/printscreen/meggoldberger

Odlučila je da mršavi postepeno

Megan Goldberger je 26-godišnjakinja koja je odlučila da ne ide pod nož kako bi smršala, već je izabrala put vežbanja i zdrave ishrane.

Megan je imala borbu sa svojom težinom većinu svog života, a nasilnici su je često vređali zbog toga. U očajničkom pokušaju da smrša, počela je da štedi novac za operaciju želuca ali je na kraju odustala od te ideje nakon što je saznala o mogućim komplikacijama.

Umesto operacije, Megan je odlučila da radi sa nutricionistom i personalnim trenerom, a takođe se posvetila hula hoping vežbanju. Do sada je izgubila 25 kilograma, ali ističe da je ovo tek početak, posebno jer planira da postane majka jednog dana.

 

 

Pored smanjenja veličine haljina, primetila je i poboljšanje energije i sna, kao i promene u svom licu. Ipak, priznaje da se i dalje navikava na svoj novi izgled.

Novi pristup ishrani i vežbanju
 

Pored vežbanja, Megan je promenila i svoj plan ishrane, uvodeći više proteina i manje masti. Umesto brze hrane, sada se hrani piletinom, rižom, voćem i niskokaloričnim čipsom. Svojim primerom, Megan želi da inspiriše druge da se fokusiraju na jednostavnija rešenja.

Iako je dobila mnogo podrške za svoj pristup, Megan je takođe suočena sa negativnim komentarima na društvenim mrežama, ali ističe da je odlučna da nastavi svoj put ka zdravijem životu. Kao savet za druge, ističe da gubitak kilograma treba da bude dugoročna predanost zdravijem životu, a ne brza i drastična mera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading