Popularni glumac prihvatao projekte samo zbog novca: "RADIM DA PREŽIVIM"

Autor:

Zabava

11.02.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na premijeri filma "Živi i zdravi" istakao da uopšte ne uživa u glamuru.

Popularni glumac prihvatao projekte samo zbog novca: "RADIM DA PREŽIVIM"

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Goran Bogdan

Goran Bogdan je nedavno promovisao svoj novi film "Živi i zdravi" i prošetao crvenim tepihom na premijeri u beogradskoj MTS dvorani ruku pod ruku sa svojom izabranicom Jovanom Stojiljković.

Tom prilikom glumac je otkrio nepoznate detalje o sebi. Ono što je zaintrigiralo mnoge jeste njegova izjava o tome da je mnoge projekte prihvatao isključivo zbog novca, iako važi za jednog od najpopularnijih i najangažovanijih glumaca u regionu.

Događa se to, svesni smo gde živimo, nije ovo glamurozan posao. Hvala bogu imam sreće da mogu da biram uloge. Srećan sam kako mi se karijera odvija - rekao je glumac, pa dodao:

- Radio sam dosta, radim i reklame, radim da preživim, ne bežim od toga. Projekti poput filma "Živi i zdravi" mi pune dušu, to me održava iznad vode - rekao je Goran Bogdan, prenosi Blic.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Sa partnerkom Jovanom Stojiljković na premijeri filma "Živi i zdravi"

Na pitanje da li ipak uživa u momentima glamura, kao što je crveni tepih, glumac odgovara:

- Ni najmanje ne uživam u tome - iskren je bio Goran Bogdan.

Glumac je ispunjen i na poslovnom i na emotivnom planu, a od 2019. godine u vezi je sa koleginicom Jovanom Stojiljković. Par se retko kada pojavljuje zajedno u javnosti i nikada ne govori o svojoj ljubavi. Tako je bilo i ovog puta.

- Ne komentarišem privatni život - odbrusio je Goran, koji se sa Jovanom upoznao na snimanju serije "Senke nad Balkanom".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading