Mirjana Joković ponovo na VELIKOM PLATNU: Film "Živi i zdravi" stiže u bioskope, OBJAVLJEN TREJLER!

Autor:

Zabava

15.01.2024

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica koja se na vrhuncu slave preselila iz Srbije u Ameriku vratila se glumi i domaćim projektima. Gledali smo je u seriji "Poziv", a uskoro će se prikazati i na velikom platnu.

Mirjana Joković ponovo na VELIKOM PLATNU: Film "Živi i zdravi" stiže u bioskope, OBJAVLJEN TREJLER!

Foto: youtube.com/printscreen

Živopisna komedija ''Živi i zdravi'' stiže u bioskope u prvoj nedelji februara, a sada je objavljen prvi trejler filma.

U njemu će domaća publika ponovo videti "na delu" glumicu Mirjanu Joković, koja se vratila srpskoj kinematografiji posle dugogodišnje pauze i preseljenja u Ameriku.

Nakon što je oduševila publiku glavnom ulogom inspektorke u napetom trileru "Poziv" Jokovićeva se vraća na veliko platno crnogorskim filmom "Živi i zdravi", gde deli kadar s kolegama iz celog regiona. 

Venčanje, tradicija, sukob novog i starog, ali i prelepi ambijent primorja Crne Gore, okvir su ovoj dirljivoj i eksplozivnoj komediji u kojoj uloge, osim Mirjane Joković, tumače poznati glumci - Tihana LazovićGoran Bogdan, Dragana Dabović, Snježana Sinovčić Šiškov, Momčilo Pićurić, Goran Slavić, Dejan Đonović i drugi.

Komedija prati mladi par pre i tokom svadbe. Dinamičan i komplikovan odnos mlade koja naprasno odustaje od udaje i mladoženje koji je na insistiranje oca primoran na ovaj čin, venčanje pretvaraju u farsu sa nizom neočekivanih obrta. Uzbudljiva situacija začinjena je pićem i dinamitom, baš kako tradicija i običaji nalažu.

Beogradska premijera filma ''Živi i zdravi'' zakazana je za 6. februar, dok će premijera u Crnoj Gori biti održana nedelju dana ranije, 31. januara. Film je prethodno svetsku premijeru imao u Glavnom takmičarskom programu međunarodnog Filmskog festivala "Black Nights" u Talinu.

 

 

Režiju i scenario potpisuje Ivan Marinović koji je publici poznat po debitantskom ostvarenju ''Igla ispod praga'', filmu koji je 2016. godine bio crnogorski kandidat za nagradu Oskar i koji je obišao više od 50 međunarodnih filmskih festivala.

''Živi i zdravi'' je ko-podukcija šest država - partneri su Adriatic  Western iz Crne Gore, Sense Production iz Srbije, Analog Vision iz Češke, Kinorama iz Hrvatske, Krug Film iz Severene Makedonije i Spok Film iz Slovenije.  

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading