OVO JE MLADIĆ ČIJE TELO SU DANAS IZVUKLI IZ REKE LIM! N.K (22) tek počeo život, a tako tragično skončao

Autor:

Hronika

10.02.2024

21:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragična smrt mladog vozača: Autom sleteo u reku Lim

OVO JE MLADIĆ ČIJE TELO SU DANAS IZVUKLI IZ REKE LIM! N.K (22) tek počeo život, a tako tragično skončao

Foto: facebook


Mladić N.K. iz naselja Kolovrat izgubio je život u četvrtak u teškoj saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Nova Varoš - Prijepolje. Samo dvadesetdvogodišnji vozač, opisan kao dobar i vredan, ostao je zarobljen u svom vozilu nakon što je probio zaštitnu ogradu i sleteo u reku Lim.

Tragičan kraj potrage

Nestanak mladića prijavio je njegov otac, pokrenuvši veliku potragu za sinom. Nakon nekoliko dana, pripadnici žandarmerije su locirali vozilo u Limu i izvukli ga, potvrdivši najgoru sumnju - mladić je bio unutra i nije preživeo nesreću.

 

 


Životna priča mladog vozača

Mladi N.K. radio je u pilani i bio poznat kao vredan radnik. Sa samo 22 godine, ostavio je snažan utisak na ljude oko sebe, koji ga opisuju kao dobrog dečka sa svetlom budućnošću. Njegova prerana smrt ostavlja veliku prazninu u zajednici.

Detalji istrage

Daljom istragom biće utvrđene sve okolnosti pod kojima je došlo do ove tragične saobraćajne nesreće. Nesreće poput ove bacaju svetlo na važnost bezbednosti u saobraćaju i podsećaju nas da je briga i oprez na putu od ključnog značaja za sprečavanje ovakvih tragedija.

Ova nesreća je duboko potresla zajednicu, a mladić će biti upamćen kao osoba koja je otišla prerano, ostavivši iza sebe sećanja na njegovu dobrotu i vredan rad.

 

 

(Blic)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading