UPUCANI BOGDAN NE ŽELI DA SARAĐUJE SA POLICIJOM: Sumnja se da je ovo bila planirana "sačekuša"

Autor:

Hronika

07.02.2024

14:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragajući za napadačem na Karaburmi

UPUCANI BOGDAN NE ŽELI DA SARAĐUJE SA POLICIJOM: Sumnja se da je ovo bila planirana "sačekuša"

Foto: Društvene mreže, shutterstock

Četiri dana su prošla od incidenta na Karaburmi kada je Bogdan J. ranjen iz vatrenog oružja u Kamčatskoj ulici. Iako se traga za počiniocem, Bogdan odbija da sarađuje sa policijom, što dodatno otežava situaciju.

Napadač je ispalio više metaka u pravcu Bogdana, usmerivši ih ka njegovim nogama, što ukazuje na to da nije imao nameru da ga ubije, već da ga upozori. Ova činjenica može biti od ključnog značaja prilikom rekonstrukcije događaja i identifikacije napadača.

Sumnja se na pomagača i planiranu "sačekušu"

Nakon napada, napadač je pobegao sa lica mesta, a postoji sumnja da je imao pomagača. Takođe, spekuliše se da su napadači bili upoznati sa rutinom kojom se Bogdan kretao, što je ukazivalo na planiran napad. Ovo dodatno komplikuje istragu i otežava pronalaženje krivca.

Okolnosti otežavaju identifikaciju napadača

Napad se dogodio u kraju gde se okupljaju navijači, što je dodatno zakomplikovalo situaciju. Stanovnici u blizini nisu odmah prepoznali pucnjavu, misleći da je reč o pirotehnici. Ova okolnost je dodatno otežala identifikaciju napadača i njegovog pomagača.

Foto: Društvene mreže

Bogdan.

Bogdanova odluka da ne sarađuje sa policijom


Jedan od ključnih faktora koji otežava rešavanje slučaja jeste Bogdanova odluka da ne sarađuje sa policijom. Ovo ukazuje na mogućnost da se Bogdan i napadač već poznaju iz prethodnih događaja, možda čak i iz ilegalnih poslova.

Postoje sumnje da je Bogdan bio upleten u nelegalne poslove, posebno u vezi sa narkoticima. Ova informacija baca novo svetlo na ceo slučaj i otvara mnoga pitanja o pozadini napada.

Uzimajući u obzir sve ove okolnosti, istražitelji imaju izazovan zadatak ispred sebe. Iako se čini da su sve kockice složene, pronalazak istine zahtevaće temeljnu istragu i angažovanje svih raspoloživih resursa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Petar

07.02.2024 21:42

Upucanog Bogdana, odmah otpustiti s bolnickog lecenja, pa neka ga leci mama ili ti njegovi navijaci Partizana. A ne da se Bogdan, bitanga i olos, leci o trosku gradjana Srbije !!!!