TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA U PRELJINI KOD ČAČKA! Četiri osobe povređene!

Autor:

Hronika

04.02.2024

18:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teška saobraćajna nesreća u Preljini kod Čačka

TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA U PRELJINI KOD ČAČKA! Četiri osobe povređene!

Foto: shutterstock, ST/Vladimir Lukić


Večeras, u Preljini kod Čačka, dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovala dva putnička vozila. Nesreća je rezultirala povređivanjem četiri osobe, koje su odmah prebačene u Opštu bolnicu vozilom Hitne pomoći.

**Hitna reakcija medicinskih i policijskih ekipa**

Na lice mesta odmah su stigli timovi Hitne pomoći i policije, kao i vatrogasci-spasioci. Očevidac je za RINU izjavio da su vatrogasci-spasioci intervenisali sekiranjem vozila kako bi izvukli povređene osobe, pružajući im neophodnu medicinsku pomoć u najkraćem mogućem roku.

**Povređeni prebačeni u Opštu bolnicu**

Nakon pružene prve pomoći, povređeni su prevezeni u Opštu bolnicu gde im je pružena dalja medicinska nega. Očekuje se da će medicinski timovi uložiti sve napore kako bi osigurali najbolji mogući tretman za povređene u ovoj teškoj saobraćajnoj nesreći.

**Apel vozačima za oprez u saobraćaju**

Ovaj tragični događaj još jednom nas podseća na važnost poštovanja saobraćajnih propisa i vožnje pod odgovarajućim uslovima. Pozivamo sve vozače da budu posebno oprezni i pažljivi za volanom kako bi se izbegle ovakve teške nesreće. Sigurnost u saobraćaju treba da bude prioritet svakog učesnika u drumskom saobraćaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading