MLADIĆ IZ DOBOJA UBIJEN U AMERICI! Surovo likvidiran ispred svoje pekare! NEDAVNO PO DRUGI PUT POSTAO OTAC!

Autor:

Hronika

04.02.2024

18:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fejzić je vodio porodičnu pekaru na auto-putu Skenik zajedno sa majkom i sestrom.

MLADIĆ IZ DOBOJA UBIJEN U AMERICI! Surovo likvidiran ispred svoje pekare! NEDAVNO PO DRUGI PUT POSTAO OTAC!

Foto: LAWRENCEVILLE POLICE

U Lorensvilu, jednom od američkih gradova, dogodio se jeziv zločin - ubistvo muškarca ispred pekare koju je vodio. Nastradali muškarac, prema informacijama medija iz BiH, identifikovan je kao Ervin Fejzić (37) poreklom iz Doboja, mada se američka policija još nije izjasnila o identitetu ubijenog.

Fejzić je vodio porodičnu pekaru na auto-putu Skenik zajedno sa majkom i sestrom kada je postao žrtva ovog brutalnog napada.



Motiv ovog surovog čina još uvek nije poznat. Zajednica bosanskih stanovnika u Lorensvilu je zatečena ovim napadom, izražavajući šok i nevericu.

Prijatelj žrtve, Elvis Sinanović, izjavio je za Fox 5 da je Fejzić bio voljeni muž i otac, te da je ova tragedija šok za sve.

- Ervin je bio miran momak, porodičan, upravo je dobio svoje drugo dete. Ljudi ne mogu da veruju da se ovako nešto dešava! To je poražavajuće... Ne znam šta da kažem. Poznajemo ga najmanje 20 godina. Kupovali smo hleb od njega mnogo puta - rekao je Sinanović.

Prijatelj je rekao da je Fejzić nedavno postao otac drugog deteta.



Lekari su pokušali reanimaciju, ali nažalost nije bilo spasa za Ervina Fejzića. Ovaj događaj ostavlja dubok trag u zajednici i izaziva tugu i nevericu među ljudima koji su poznavali Fejzića.

Podsećamo, da je Doboj pre par dana potresla još jedna tragedija kada je ubijen ugledni preduzetnik Saša Kulišić. Njega su likvidirali maloletna ćerka, supruga i njen ljubavnik.

Bonus video

https://www.youtube.com/@RepublikaNewsTV/search?query=ubistvo

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading