ŠOKANTNO OTKRIĆE O ŽENI UBICI IZ DOBOJA! Kako je siromašna žena postala bahata i izvršila svirepo ubistvo supruga?

Autor:

Hronika

03.02.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičena A. K. (33) iz Doboja

ŠOKANTNO OTKRIĆE O ŽENI UBICI IZ DOBOJA! Kako je siromašna žena postala bahata i izvršila svirepo ubistvo supruga?

Foto: Instagram/АТВ/Printscreen


Uznemirujući zločin koji je potresao region, a u kojem je stradao Saša K. (46) iz Doboja, šokirao je javnost. Osumnjičena za ovaj gnusan zločin je supruga pokojnog, Andrea. K. (33), čije porodične i lične okolnosti sada dolaze u fokus javnosti.

Skromno poreklo i brak sa imućnim Sašom K.

Prema tvrdnjama ćerke iz prvog braka ubijenog Saše., Andrea je odrasla u teškim uslovima, živeći sa samohranom majkom i dve sestre u kući bez osnovnih uslova za život. Međutim, pre 15 godina započela je vanbračnu zajednicu sa Sašom., imućnim vlasnikom uspešne rent-a-kar agencije i auto-servisa. Ćerka ubijenog Saše. ističe da je Andrea K. došla iz teške bede i da je njen motiv za ulazak u ovaj brak bilo koristoljublje i novac.

- Motiv ovog ubistva je jedan koristoljublje i novac koji je moj otac imao! On je bio jedan jako imućan čovek, koji je još pre 15 godina otpočeo vanbračnu zajednicu sa Andreom sa kojom je dobio dvoje dece - rekla je neutešna ćerka T. K. i dodala "da je njena maćeha došla iz teške bede".

- Ona je sa mojim ocem bila zbog para, to se znalo od samog početka. Ako uzmemo u obzir da je ona pre njega živela sa samohranom majkom i dve sestre u kući koja nije imala osnovne uslove za život, sve vam je jasno... Nisu imali vode, ni struje.

- Sve ove godine imali su miran i normalan život i ova situacija u kojoj smo se našli je šokantna. Niko to nije ni mogao da nasluti. S njima sam živela pet godina, s ve posle toga sam ih posećivala i znam da tada nije bilo reči ni o kakvoj preljubi sa obe strane - rekla je uznemirena devojka, pa nastavila:

- Tri dana pre zločina moj rođak je video A. K. kako se ispred jednog lokala ljubi sa nepoznatim dečkom. Bio je šokiran, ali je odlučio da pozove mog oca i sve mu ispriča, koji mu na prvu nije poverovao. Ne znam šta se dalje dešavalo, ali možda ima veze s tim.


Osumnjičena Andrea K. - promena ponašanja i bahatost

Komšije porodice u Doboju ističu da je Andrea promenila svoje ponašanje nakon stupanja u brak sa S. K. Iako je prethodno bila poznata po skromnosti, nakon braka sa bogatim suprugom, počela je da se bahato ponaša, ističući sebe iznad drugih ljudi. Njeno nadmeno ponašanje i bahatost nisu ostale neprimećene u zajednici.

- Svi smo znali da je bila siromašna, a uz Sašu koji je bio bogat čovek se mnogo uzdigla. Ponašala se kao da joj niko nije ravan... Znala je i da se bahati po gradu i da se nadmeno ponaša prema ljudima, kao ona ima para. Ipak, da će ovako nešto napraviti niko nije mogao ni da nasluti - ispričale su žitelji Doboja.


Planiranje zločina sa saučesnicima

Sumnja se da je Andrea sa saučesnicima, svojom maloletnom ćerkom i ljubavnikom, smislila pakleni plan kako da se reši svog supruga. Mesecima su ga trovali lekovima, a kada taj plan nije uspeo, preduzeli su još drastičnije mere. Njihova namera bila je da žrtva zaspi za volanom, međutim, kada se to nije desilo, osumnjičeni su ga pretukli i na kraju nasmrt izboli.

Ovaj potresni zločin i dalje ostavlja javnost u šoku, a istraga o motivima i okolnostima ovog zločina je i dalje u toku.

(Kurir)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading