SAOBRAĆAJKA KOD PROKUPLJA:Traktor se prevrnuo, poginula osoba!

Autor:

Hronika

03.02.2024

18:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragična nesreća kod Prokuplja: Poginuo vozač traktora

SAOBRAĆAJKA KOD PROKUPLJA:Traktor se prevrnuo, poginula osoba!

Foto: Shutterstock


Oko 17.10 časova, dogodila se teška saobraćajna nezgoda u mestu Bresničić na lokalnom putu kod Prokuplja. U ovoj nesreći je poginuo S.T., vozač traktora marke "IMT 539", koji je upravljao vozilom u trenutku nesreće. Nažalost, S.T. je zadobio teške telesne povrede i preminuo na licu mesta.

Detalji o uzroku nesreće još uvek nisu poznati i ostaju predmet istrage. S obzirom na to da se nesreća dogodila na lokalnom putu, bez prisustva svedoka ili drugih učesnika u saobraćaju, biće neophodno sprovesti pažljiv uviđaj kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog tragičnog događaja.

Uviđaj na licu mesta

Policija je odmah reagovala i izašla na lice mesta kako bi sprovela uviđaj i obezbedila sve relevantne dokaze koji bi mogli pomoći u rekonstrukciji nesreće. Ovo je standardna procedura koja se primenjuje u slučajevima teških saobraćajnih nezgoda, a cilj joj je da se utvrde sve relevantne činjenice i okolnosti koje su dovele do ovog tragičnog ishoda.

Uzrok nesreće još uvek nepoznat

Jedan od ključnih elemenata u istrazi ove nesreće biće utvrđivanje uzroka prevrtanja traktora. Ovaj model traktora je široko korišćen u poljoprivredi, te je važno razumeti šta je dovelo do ove nesreće kako bi se preduzele mere kako bi se slični incidenti sprečili u budućnosti.

Žrtva ostaje u sećanju porodice i zajednice

Pogibija S.T. predstavlja veliki gubitak za porodicu, prijatelje i lokalnu zajednicu. Svi oni su ostali u šoku zbog tragičnog događaja i izražavaju saučešće porodici nastradalog vozača.

Ovaj tragičan događaj nas podseća na važnost pažljive vožnje i poštovanja saobraćajnih propisa, kao i na potrebu stalne edukacije o bezbednosti u saobraćaju kako bi se smanjio broj saobraćajnih nesreća i njihovih tragičnih posledica.

(Telegraf)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading