UŽASAN SNIMAK SA VIDIKOVCA - Požar nosi sve pred sobom!

Autor:

Hronika

02.02.2024

17:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki požar na Vidikovcu

UŽASAN SNIMAK SA VIDIKOVCA - Požar nosi sve pred sobom!

Foto: Instagram/moj_beo_grad


Danas, u ranim popodnevnim satima, na beogradskom naselju Vidikovac izbio je veliki požar koji je izazvao značajnu paniku među stanovnicima. Gusti oblak dima nadvio se nad naseljem, a na društvenim mrežama pojavio se snimak vatrene stihije koji je brzo postao viralan.

**Nepoznat uzrok požara**

Iako su vatrogasne jedinice brzo reagovale i izašle na teren, uzrok požara još uvek nije poznat. Građani su uznemireni i u strahu, a mnogi se pitaju da li ima žrtava i kolika je materijalna šteta.

 

 


**Brza reakcija vatrogasaca**

Vatrogasne jedinice su odmah izašle na teren i uspele su da delimično obuzdaju vatrenu stihiju, ali posao još uvek nije završen. Požar je zahvatio veći deo naselja i vatrogasci se i dalje bore sa plamenom.

**Solidarnost građana**

U ovakvim situacijama, solidarnost građana je nešto što se ističe kao pozitivna reakcija na vanredne situacije. Mnogi stanovnici su pritekli u pomoć, pružajući podršku vatrogascima i pomažući u evakuaciji ugroženih domova.

**Apel za oprez**

Pozivamo sve građane da ostanu oprezni i da prate uputstva nadležnih službi. Bezbednost je na prvom mestu, stoga je važno da se svi pridržavaju uputstava i preporuka kako bi se izbegle eventualne neprijatnosti.


Iako je situacija i dalje napeta, nadamo se da će vatrogasne jedinice uspeti da potpuno obuzdaju požar i da će se šteta svesti na minimum. Građani treba da ostanu solidarni i da pruže podršku ugroženima, a nadležne službe će nastaviti sa svojim naporima kako bi se situacija što pre normalizovala.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading