PUCNJAVA U KOTEŽU: Detalji napada u ulici Vase Pelagić, jedna osoba teško ranjena!

Autor:

Hronika

01.02.2024

21:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pucnjava u večernjim satima u Kotežu

PUCNJAVA U KOTEŽU: Detalji napada u ulici Vase Pelagić, jedna osoba teško ranjena!

Foto: Shutterstock

Policija ilustracija

U večernjim satima u ulici Vase Pelagić u Kotežu, došlo je do pucnjave u kojoj je jedna osoba upucana. Detalji ovog incidenta su i dalje ograničeni, ali je potvrđeno da je jedna osoba upucana, dok se još uvek ne zna njen trenutni medicinski status.

Reakcija lokalnih stanovnika

Lokalni stanovnici su izrazili šok i zabrinutost zbog pucnjave koja se dogodila u njihovom kraju. Mnogi od njih su izjavili da se osećaju nesigurno zbog ovakvih incidenata i da se nadaju brzom rešavanju ovog slučaja od strane nadležnih organa.

Policija na terenu

Policija je brzo reagovala i stigla na lice mesta kako bi istražila ovaj nemili događaj. Pripadnici policije su odmah obezbedili područje i započeli istragu kako bi utvrdili okolnosti pucnjave i identitet osoba involviranih u ovaj incident.

Povećana bezbednost u Kotežu

Nakon pucnjave, lokalne vlasti su najavile povećanje prisustva policije u Kotežu kako bi se održala bezbednost i kako bi se sprečili slični incidenti u budućnosti. Građani su pozvani da budu pažljivi i da sarađuju sa policijom kako bi se očuvala mirna atmosfera u njihovoj zajednici.

**Apel za saradnju građana**

Policija je apelovala na sve građane koji imaju informacije o pucnjavi da ih podele sa nadležnim organima kako bi se što pre rasvetlile okolnosti ovog događaja. Saradnja građana može biti ključna u rešavanju ovog slučaja i sprečavanju sličnih incidenata u budućnosti.

(Kurir)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading