EKSKLUZIVNO! OTKRIVAMO KO JE UBIJENI MLADIĆ U BORČI! Jovan M. (19) nije preživeo napad, a POLICIJA traga za muškarcem 180cm visine!

Autor:

Hronika

01.02.2024

21:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragedija u ulici Severina Bjelića: Ubadanje nožem odnelo mladićev život

EKSKLUZIVNO! OTKRIVAMO KO JE UBIJENI MLADIĆ U BORČI! Jovan M. (19) nije preživeo napad, a POLICIJA traga za muškarcem 180cm visine!

Foto: Vladimir Lukić


U 19:12 časova, stanovnici Borče su bili svedoci jezive scene koja se odigrala u ulici Severina Bjelića, kod broja 10. Nažalost, 19-godišnji Jovan M, postao je žrtva brutalnog napada nožem, kada je zadobio više ubodnih rana u predelu stomaka i grudi. Još jedan mladić, Boro J., takođe je povređen, ali srećom njegove povrede nisu bile fatalne.

 

 


**Napad od strane NN lica**

Napadač, čije ime još uvek nije poznato, navodno je starosti oko 25 godina i visok između 175 i 180 cm. Nakon napada, napadač je pobegao u nepoznatom pravcu, ostavivši za sobom scenu užasa.

 


**Tragični ishod i dalji postupci**

Izuzetno tužno je što su pokušaji reanimacije nesrećnog Jovana M.,  bili neuspešni, te je njegov život izgubljen u 19:40 časova istog dana. U međuvremenu, policija je pronašla nož i bejzbol palicu u vozilu koje su ova dva momka koristili pre napada.

**Reakcija nadležnih organa**

Policija je odmah preduzela akciju, sa izlaskom odeljenja za ubistva i patrola terena. Takođe, raspisana je potraga za izvršiocem, dok je istraga u punom jeku.

Ova tragična situacija ostavlja zajednicu u šoku i tugi, dok se nadležni organi trude da pronađu odgovorne i donesu pravdu za nesrećnog Jovana Milovanovića. Ovaj događaj će svakako ostati duboko urezan u sećanjima ljudi koji su svedočili ovom užasnom činu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading