DRAMA U KRAGUJEVCU! NAPADNUTI RADNICI KOMUNALNOG: Vozač jednom od njih prešao preko noge i nabio RETROVIZOR U REBRA, a razlog za to je NEVEROVATAN

Autor:

Hronika

01.02.2024

19:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iz JKP "Šumadija" podsećaju da se uklanjanje nepropisno parkiranih vozila vrši u skladu sa zakonskim odredbama.

DRAMA U KRAGUJEVCU! NAPADNUTI RADNICI KOMUNALNOG: Vozač jednom od njih prešao preko noge i nabio RETROVIZOR U REBRA, a razlog za to je NEVEROVATAN

Foto: pixabay.com

Pre desetak dana, radnici "pauk službe" Javnog komunalnog preduzeća "Šumadija" napadnuti su dok su pokušavali da sankcionišu nepropisno parkirano vozilo u centru grada "Kod krsta". Vozač automobila koji je nepropisno parkiran napao je radnike, a jednog od njih, Dejana Miloševića, povredio je prelaskom automobila preko njegove noge i udarcem retrovizora u predelu bubrega.

Incident se dogodio u Pešačkoj zoni "Kod krsta" u ponedeljak, 22. januara. Bahati vozač je najpre verbalno, a potom i fizički nasrnuo na radnike "pauk službe". Povređeni radnik, Dejan Milošević, zatražio je medicinsku pomoć i poseduje odgovarajuću dokumentaciju o povredama.

Rukovodilac Službe odnošenja i nepropisno parkiranih vozila, Goran Veselinović, osudio je ponašanje bahatih vozača i istakao da zelene površine i trotoari nisu mesta za parkiranje. Apelovao je na vozače da poštuju propise i koriste adekvatna parking mesta na otvorenim i zatvorenim parkiralištima, kako bi se izbegle situacije koje često dovode do incidenata.

Iz JKP "Šumadija" podsećaju da se uklanjanje nepropisno parkiranih vozila vrši u skladu sa zakonskim odredbama kada vozilo predstavlja opasnost ili smetnju za saobraćaj i kretanje pešaka, ili ugrožava imovinu, prenosi Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading