PO GODINU DANA ZA SVAKU "MAZNUTU" HILJADU! Osuđeni lopovi koji su opljačkali Novopazarca: Žena mu s leđa držala ruke, dok je muškarac iz džepa oteo novac

Autor:

Hronika

01.02.2024

16:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što su izvršili razbojništvo, počinilac i saučesnica su pokušali da pobegnu sa lica mesta, ali su brzo identifikovani i uhapšeni.

PO GODINU DANA ZA SVAKU "MAZNUTU" HILJADU! Osuđeni lopovi koji su opljačkali Novopazarca: Žena mu s leđa držala ruke, dok je muškarac iz džepa oteo novac

Foto: shutterstock

Policija

Muškarac I.V. i žena S.R. osuđeni su na sedam godina i mesec dana zatvora zbog počinjenog dela razbojništvo tokom kog su oteli 7.000 dinara. Ovo je jedan od retkih slučajeva gde je iznos ukradenog novca bio relativno mali u odnosu na izrečenu kaznu.

Planirani napad na G.B.

Optuženi par pratio je G.B. iz Novog Pazara i napao ga u blizini Zelene pijace. Žena je izvela napad s leđa i držala muškarcu ruke, dok je on iz džepa izvadio novac, javlja RINA. Ova vrsta pripremljenog napada ukazuje na planiranu i smišljenu akciju, što je dodatno otežavajuća okolnost u ovom slučaju.

Hapšenje i identifikacija počinilaca

Nakon što su izvršili razbojništvo, počinilac i saučesnica su pokušali da pobegnu sa lica mesta, ali su brzo identifikovani i uhapšeni. Brzina kojom su identifikovani i uhapšeni ukazuje na efikasnost policijske istrage i saradnje sa građanima u rešavanju ovakvih slučajeva.

Primenjen institut "višestrukog povrata"

Osuđenom I.V. Osnovni sud primenio je institut "višestruki povrat" zbog njegovog višestrukog kriminalnog dosijea. Ranije više puta osuđivan, uglavnom zbog teških krađa i razbojništava, ovaj slučaj je dodatno otežan njegovom prošlošću, što je dovelo do izricanja značajno duže zatvorske kazne.

Ovaj slučaj naglašava ozbiljnost krivičnog dela razbojništva, kao i važnost efikasne policijske istrage i saradnje građana u rešavanju kriminalnih aktivnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading