OTKRIVAMO ŠTA JE KOSTU IZLUĐIVALO U ŠKOLI! Dečak-ubica nije mogao ovo da podnese!

Autor:

Hronika

01.02.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo nekoliko meseci pre zločina Kosta je počeo da čita sajt o oružju, a potom i da ima psihološke probleme.

OTKRIVAMO ŠTA JE KOSTU IZLUĐIVALO U ŠKOLI! Dečak-ubica nije mogao ovo da podnese!

Foto: ST/Nebojša Mandić, Tanjug/Z. ŽESTIĆ

Kosta Kecmanović

Kosta Kecmanović (14) koji je 3. maja počinio nezapamćen masakr u OŠ "Vladislav Ribnikar", nije podnosio dečju graju, saznaje Republika!

Prema informacijama do kojih smo došli, dečak-ubica pre jezivog zločina imao je običaj da sedi sam i potpuno izolovan od druge dece.

- U poslednje vreme imao je jako čudno ponašanje. Počele su da ga zanimaju stvari koje nisu prilagođene deci njegovog uzrasta, dok su ga neke koje su normalne izluđivale - započeo je razgovor za Republiku izvor upoznat sa slučajem i dodao:

- Na primer, poslednjih nekoliko meseci bio je povučen, sklanjao se sa strane i samo je posmatrao vršnjake kako se igraju i smeju, ali on nije želeo da im se pridruži. Isto tako, jednom prilikom je rekao da ga nerviraju dečije vriske i graja po hodnicima.

Podsetimo, kako je Republika već pisala, samo nekoliko meseci pre zločina Kosta je počeo da čita sajt o oružju, a potom i da ima psihološke probleme.

Ove detalje na saslušanju je rekla spremačica i dadilja koja je radila za porodicu Kecmanović. Ona je navela da je dečak-ubica u novembru mesecu 2022. godine počeo da se interesuje za oružje! 

Spremačica i dadilja je pred tužiocem u postupku koji se vodi protiv Miljane i Vladimira Kecmanovića istakla da je u novembru, šest meseci pre masakra primetila da je počeo da čita "Kalibar". Osim toga, kako je rekla, on joj je u više navrata prepričavao kako se koristi oružje, kao i gde su ga koristili u ratovima - saznajemo od izvora upućenog u slučaj.

Ceo tekst pročitajte OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (5)

Loading
Ja

01.02.2024 19:06

Znači roditelji se znali da se sa dječakom nešto događa (Dadilja potvrdila) nitko nije reagirao i evo tragedije a mogli su spriječiti...

Odgovori 18 4
Samo istina

01.02.2024 20:40

@Ja - @Ja,to dadilja uopšte nije izjavila! Rekla je nesta drugo sto nece da objave!

Odgovori 10 5
Ime

02.02.2024 09:07

@Samo istina - Vidim da si ti advokat Kecmanovica.

Ja

01.02.2024 21:13

Samo istina. Dadilja je izjavila da je dječak imao problema i često se žalio na to, počeo da čita neprimjerenu literaturu... Roditelji su to znali inišu ništa pod Samo istina. Dadilja je ispričala dječakova probleme, i roditelji su znali za to i nišu ništa poduzeli da mu pomognu nego su mu dali poticaj za agresiju, a ova tragedija se mogla spriječiti da je netko reagirao....

Odgovori 19 1