"NASTRADAO JE NA ISTI NAČIN KAO I NJEGOVI PRABABA I PRADEDA": Jeziva sudbina porodice Milana koji se razneo bombom u Jagodini!

Autor:

Hronika

31.01.2024

21:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Postoje sumnje u zvaničnu verziju događaja koje ukazuju na to da je eksplozija bila rezultat nenamernog aktiviranja bombe.

"NASTRADAO JE NA ISTI NAČIN KAO I NJEGOVI PRABABA I PRADEDA": Jeziva sudbina porodice Milana koji se razneo bombom u Jagodini!

Foto: FACEBOOK

FACEBOOK

Stravična eksplozija koja se dogodila u stanu u Jagodini ostavila je dubok trag u porodici Milana J. (31), koji je nastradao u nesreći, dok je njegov prijatelj Željko S. (28) teško povređen. Međutim, ova tragedija samo je jedan u nizu nesrećnih događaja koji su zadesili ovu porodicu.

Sudbina prababe i pradede

Poznanici porodice otkrivaju da je Milanova porodica već ranije doživela sličnu tragediju.

- Nakon što se Milan svojevremeno posvađao sa svojim ocem, koji ga je izbacio iz kuće zbog jednog velikog incidenta koji je napravio, preselio se u kuću svoje prababe i pradede u mestu Ostrovo gde je nastavio svoj život, kada se oženio i dobio decu. Jedne noći, dok je bio u provodu, pod nerazjašnjenim okolnostima eksplodirala je plinska boca u kući, pradeda mu je nastradao, dok je prababa sa teškim povredama primljena u bolnicu gde je kasnije preminula. Njegova supruga i on nisu bili u kući tada. Jako mi je žao što nije imao porodicu kada mu je najviše trebala, ali sve je naslućivalo na tragediju - ispričao je sagovornik za beogradski medij, koji je želeo da ostane anoniman.

Sumnje u zvaničnu verziju događaja

Postoje sumnje u zvaničnu verziju događaja koje ukazuju na to da je eksplozija bila rezultat nenamernog aktiviranja bombe.

- Imali su jako narušene porodične odnose. Sa porodicom nije imao nikakav kontakt. Još kao mali je bio je dosta buntovan i tada se naslućivala problematična budućnost. Navodno je trpeo i nasilje od oca, dok ga je majka branila, kada bi napravio probleme. Nekoliko puta je i policija intervenisala zbog nasilja. Roditelji su mu se razveli i tada je krenulo sve nizbrdo. Navodno je imao problema sa alkoholom i drugim porocima, a poznato je i da je više puta pokušao sebi da oduzme život - priča poznanik.

Poznanici ističu da je Milan više puta pokušavao da naudi sebi, te da nije održavao kontakt sa porodicom zbog svog načina života. Ovi detalji bude sumnju u slučajnost nesreće i nagoveštavaju dublje probleme koji su pratili Milana.

- Prošao sam sa sinom trenutak pred eksploziju. Na ulaznim vratima smo osetili prasak. Okrenuo sam se i video da su vrata izvaljena sa sve okvirom. Mladić je izašao, bio je krvav i natekao, rekao je samo: Ljudi, molim vas, zovite Hitnu pomoć! Ja sam odmah pozvao i sklonio se unutra. Posle je došla policija, Hitna i tužilaštvo - ispričao je komšija kog su zatekli na licu mesta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading