PEDOFIL IZ SEDAMNAESTICE ZAVRŠIO U LAZI! Evo šta će biti sa muškarcem koji je gurao polni organ maloletniku u ruku!

Autor:

Hronika

31.01.2024

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uznemiravao je maloletnika na taj način što je donji deo svog tela – predeo prepona više puta prislonio na levu ruku oštećenog te je pokrete telom činio svaki put kada bi oštećeni pomerio svoju ruku

PEDOFIL IZ SEDAMNAESTICE ZAVRŠIO U LAZI! Evo šta će biti sa muškarcem koji je gurao polni organ maloletniku u ruku!

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić, BEOINFO

Protiv U.Z. (45) koji je 7. decembra prošle godine izvršio Polno uznemiravanje Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podnelo je Predlog za izricanje mere bezbednosti obaveznog psihijatrijskog lečenja i čuvanja u zdravstvenoj ustanovi.

- On je u autobusu koji je saobraćao na liniji broj 17, polno uznemiravao maloletnog oštećenog na taj način što je donji deo svog tela – predeo prepona više puta prislonio na levu ruku oštećenog te je pokrete telom činio svaki put kada bi oštećeni pomerio svoju ruku, te je nakon što mu je oštećeni skrenuo pažnju na ponašanje prešao u drugi deo autobusa. S obzirom na nalazi mišljenje komisije veštaka ustanove „Dr Laza Lazarević“ od 28.12.2023.godine Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podnelo je napred navedeni predlog - navodi se. 

Podsetimo, V. Ž. (34) iz Beograda uhapšen je u saradnji sa Trećim osnovnim javnim tužilaštvom zbog nasilja u porodici. Incident se dogodio u Novom Beogradu, kada je V. Ž. došao kod svoje bivše supruge M. P. (35) i izazvao verbalni konflikt.

On je, prema navodima, vređao M. P., pretio da će ubiti i sebe i nju, dok je njihovo maloletno dete bilo prisutno u tom trenutku.

Hapšenje V. Ž. je rezultat zajedničke akcije Trećeg osnovnog javnog tužilaštva i drugih nadležnih organa. Ovo hapšenje predstavlja važan korak u suzbijanju nasilja u porodici i pruža primer odlučne akcije pravosudnih organa u zaštiti žrtava.

BONUS VIDEO 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading