PRIČA KOJA LEDI KRV U ŽILAMA! Baba Vanga znala TAČAN DAN smrti: Kada je osetila da je KRAJ BLIZU imala nekoliko želja - EVO ZAŠTO JE SVE I DAN DANAS MISTERIJA!

Autor:

Vesti

31.01.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Baba Vanga je svojim posetiocima često govorila o svojim uverenjima da smrt nije kraj, već samo prelazak duše u drugo stanje postojanja.

PRIČA KOJA LEDI KRV U ŽILAMA! Baba Vanga znala TAČAN DAN smrti: Kada je osetila da je KRAJ BLIZU imala nekoliko želja - EVO ZAŠTO JE SVE I DAN DANAS MISTERIJA!

Foto: Wikipedia

Baba Vanga

Baba Vanga, čuvena bugarska proročica, bila je poznata po svojim neobičnim verovanjima. Nije verovala u smrt, tvrdeći da se duša vraća nakon fizičke smrti. Ona je bolovala od nepoznate bolesti, a odbijala je savremenu medicinsku pomoć, insistirajući na lečenju biljem i alternativnim metodama.

Baba Vanga je svojim posetiocima često govorila o svojim uverenjima da smrt nije kraj, već samo prelazak duše u drugo stanje postojanja. Tvrdila je da ju je u njenim poslednjim trenucima pratilo društvo preminulih duša.

Republika

Foto: Shutterstock, Wikipedia

Baba Vanga

 


Misteriozna bolest

Nije poznato tačno od čega je bolovala Baba Vanga, ali je bila poznata po tome što je pila čajeve koje je preporučivala drugima, umesto da koristi savremene lekove.

Odbijanje modernih lekova

Kada su je novinari pitali da li koristi lekove, odbila je da uzima moderne lekove, navodeći loše reakcije na njih. Umesto toga, opuštala se u tišini, verujući da je to jedini način da se zaista opusti.

Proročanstvo o sopstvenoj smrti

Baba Vanga je, pored svojih mnogobrojnih predviđanja, videla i svoju sopstvenu smrt. Stanje joj se pogoršalo 10. avgusta 1996. godine, a ona je bila svesna da se njen kraj približava.

Odbijanje medicinske pomoći

Iako je godinama pomagala drugima alternativnim metodama, Baba Vanga nije želela da primenjuje iste metode lečenja na sebi. Čak i kada su joj stručnjaci preporučili operaciju, ona je to kategorički odbila, verujući da će živeti onoliko koliko je suđeno.

Tajanstvena smrt

Nakon što je osetila da je došao njen kraj, Baba Vanga je zatražila vodu, koru hleba i temeljno okupanje, pre nego što je mirno preminula.

Iako su stručnjaci želeli da prouče njen mozak nakon smrti, njeni rođaci su to zabranili, čuvajući tajnu njenog umiranja.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading