OTAC SLAVI ŠTO MU SE SIN RAZNEO U JAGODINI! Milanu se slučajno aktivirala ručna bomba: "Roditelj ne bi trebao da slavi kad izgubi dete!"

Autor:

Hronika

31.01.2024

14:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Jakimovski je slučajno aktivirao ručnu bombu i poginuo je u stanu u Jagodini.

OTAC SLAVI ŠTO MU SE SIN RAZNEO U JAGODINI! Milanu se slučajno aktivirala ručna bomba: "Roditelj ne bi trebao da slavi kad izgubi dete!"

Foto: FACEBOOK

FACEBOOK

Nakon tragične smrti Milana Jakimovskog (31) iz Velikog Gradišta, koji je poginuo nakon što je, prema sumnjama, slučajno aktivirao ručnu bombu u iznajmljenom stanu u Jagodini, javnost je zgrožena bizarnom objavom njegovog oca na društvenim mrežama.

Podsetimo, tragedija se dogodila u ponedeljak u 21.15 sati u stanu u Jagodini, gde je Milan bio sa svojim prijateljem Željkom S. (28). Prema sumnjama, Milan je pokazivao ručnu bombu svom prijatelju kada je došlo do nesreće, aktivirajući je slučajno. Bomba mu je raznela šaku, a od povreda je preminuo na licu mesta, dok je njegov prijatelj pretrpeo teške povrede i hospitalizovan je u KC Kragujevac.

Foto: FACEBOOK

Jeziva objava oca

Nakon saznanja o tragediji, otac Milana Jakimovskog je na Fejsbuku napisao krajnje šokantnu i bizarnu poruku: "Konačno pravda stigla!". Ova reakcija izazvala je talas osude i neverice među korisnicima društvenih mreža, koji su izrazili svoje zaprepašćenje ovakvim postupkom oca nakon smrti sopstvenog sina.

- Znam te i poštujem te, ali znam i da si sa sinom bio u lošim odnosima. Znam da on nije bio zlatan, ali da se raduješ toliko, a trebalo bi da ćutiš. Izgubio si sina. Sram te, bre, bilo. Posle ovakvog komentara samo mogu da kažem "kakvog je oca imao, dobar je bio". Raduje se sinovljevoj smrti. Bože ima li te? - piše u jednom komentaru.

Foto: FACEBOOK

Jeziva objava oca

Komentari ispod ove objave sugerisali su da je ovo neprimereno ponašanje oca prema sopstvenom detetu, bez obzira na eventualne probleme u njihovom odnosu.

Međutim, otac je odgovorio na komentare braneći svoje postupke, ističući da smatra da su osobe koje su mu nanele bol zaslužile istu sudbinu.

BONUS VIDEO 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading