MAJKA UBICA DVE ĆERKICE OSTAVILA USRED NOĆI SAME U KUĆI DA BI IM UBILA OCA! Frapantni detalji svirepog ubistva u Doboju!

Autor:

Hronika

31.01.2024

12:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Načelnik PU Doboj Slobodan Radinković otkrio je na konferenciji za medije da je žrtva pre zločina najverovatnije bila omamljena.

MAJKA UBICA DVE ĆERKICE OSTAVILA USRED NOĆI SAME U KUĆI DA BI IM UBILA OCA! Frapantni detalji svirepog ubistva u Doboju!

Foto: ATV/Privatna arhiva, shutterstock

U Doboju se juče dogodilo svirepo ubistvo Saše K., starog 46 godina, a za koje su osumnjičeni njegova supruga A. K. (33) i mladić L. D. (19).

L.D. i A.K., sumnja se, bili su emotivnoj vezi, a kao motiv se pominje i ljubomora.

Nesrećni čovek nađen je bez odeće, vezan za drvo u šumi, i sa selotejp trakom preko usta i očiju. Imao je i nekoliko uboda nožem po telu. 

Načelnik PU Doboj Slobodan Radinković otkrio je na konferenciji za medije da je žrtva pre zločina najverovatnije bila omamljena.

- Po svemu sudeći osumnjičeni je napadnut u krevetu u svojoj kući u ulici Miloša Obilića. Sumnjamo da mu je u vodu i limunadu sipana određena vrsta lekova da bi se što više onesposobio i da ne bi mogao pružati otpor. Radiće se toksikološko veštačenje kako bi se utvrdilo o čemu se radi. Sumnjamo da mu je D.L. zadao udarac šakom, nakon čega su ga vezali i ubacili u prtljžnik vozila koji su iznajmili u Banjaluci - rekao je Radinković.

On je naglasio da je žrtva nakon toga prevezena u šumu nedaleko od izletišta Preslica gde je ubijen sa tri uboda nožem koje mu je nanela A.K.

Ono što je posedno frampantno, prema pisanju tamošnjih medija, jeste da su ubice ostavile kod kuće dve ćerkice žrtve i žene koja je ubila muža, kako bi likvidirale Sašu. K.

Da nešto nije u redu sa porodicom prva je otkrila njihova kuma koja je juče oko 11 časova primetila krvave tragove u kući i ostavljene devojčice.

Policija je u prvi mah sumnjala da se radi o teškom nasilju u porodici i niko nije ni pretpostavljao da su na tragu brutalnog zločina. Najpre je juče uhapšen muškarac, a posle i žena koja je pobegla posle zločina u Banjaluku.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading