JOŠ DVE OSOBE UHAPŠENE ZBOG UBISTVA U SARAJEVU! "Overili" tinejdžera na raskrsnici - jezivi detalji LIKVIDACIJE!

Autor:

Hronika

30.01.2024

10:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako dodaju, u ponedeljak su locirali i priveli osumnjičenog za ubistvo.

JOŠ DVE OSOBE UHAPŠENE ZBOG UBISTVA U SARAJEVU! "Overili" tinejdžera na raskrsnici - jezivi detalji LIKVIDACIJE!

Foto: Armin Durgut / Pixel Media / Profimedia

Iz MUP-a Kantona Sarajevo danas su objavili detalje obračuna na Otoci, u kojem je ubijen F. P. (19), a uhapšen je A. Š. koji se sumnjiči da je pucao.

- U nedelju, 28. januara 2024. godine, oko 23.35 sati, PU Novi Grad obaveštena je da je na raskrsnici ulica VII transverzala i Bulevar Meše Selimovića došlo do upotrebe vatrenog oružja od strane NN muškarca. Izlaskom na mesto događaja, policijski službenici su u ulici VII transferzala zatekli putničko motorno vozilo Citroen, u kojem je bila muška osoba s vidnom povredom u gornjem delu tela. Lekari Zavoda za hitnu medicinsku pomoć su u 00.07 sati konstatovali smrt muškarca, za kojeg je utvrđeno da je reč o F.P. (19) iz Sarajeva. Vozaču D.K. (19) i putniku E.R. (19) su konstatovane lake telesne povrede, dok treći putnik iz vozila, B.H. (19) nije povređen - navode iz policije.

Kako dodaju, u ponedeljak su locirali i priveli osumnjičenog za ubistvo.

- Lišen je slobode A.Š., rođen 2000. godine u Sarajevu, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo Ubistvo - dodaje se u saopštenju.

Kako se navodi, osim A. Š. uhapšeno je još nekoliko lica.

- Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo Pomoć učinitelju posle učinjenog krivičnog dela istog dana su lišeni slobode E.G. (37) i M.S. (24), obojica iz Sarajeva. Osumnjičeni su predati u Prostorije za zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a KS, a policijski službenici Uprave policije MUP-a KS, pod nadzorom Kantonalnog tužilaštva KS, nastavljaju rad na ovom predmetu - dodaje se u saopštenju.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading