UDES KOD UŽICA: Četiri automobila se zakucala jedan u drugi, vozila zgužvana!

Autor:

Hronika

28.01.2024

15:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srećom, u ovoj saobraćajnoj nesreći nije bilo teže povređenih lica.

UDES KOD UŽICA: Četiri automobila se zakucala jedan u drugi, vozila zgužvana!

Foto: shutterstock

Ilustracija

U popodnevnim satima, na veoma prometnoj magistrali Užice - Požega, dogodio se težak lančani sudar četiri putnička vozila. Očevidac ove nezgode je za agenciju RINA izjavio da su se četiri automobila zakucala jedan u drugi, a kao mogući uzrok nesreće navodi se neprilagođena brzina. Srećom, u ovoj saobraćajnoj nesreći nije bilo teže povređenih lica.

- Iz pravca Užica, na magistrali koja je veoma prometna, četiri automobila su se zakucali jedan u drugi, ne znamo tačno ali neprilagođena brzina je najverovatnije uzrok nezgode, kazao je jedan od očevidaca za agenciju RINA.

Pripadnici saobraćajne policije na terenu

Na lice mesta odmah su izašli pripadnici saobraćajne policije koji su preuzeli kontrolu nad situacijom. Njihova uloga je da naizmenično propuštaju saobraćaj kako bi omogućili nesmetan protok vozila, a nakon izvršenog uviđaja biće poznate sve okolnosti pod kojima je došlo do ove nezgode.


Ovaj lančani sudar je izazvao zastoje u saobraćaju, te se savetuje oprez svim učesnicima u saobraćaju i apeluje na poštovanje saobraćajnih propisa kako bi se izbegle slične situacije u budućnosti.

Kako stvari stoje, ova nesreća je prouzrokovala veliku materijalnu štetu, a detalji o eventualnim kaznama za učesnike u nezgodi biće poznati nakon završenog policijskog uviđaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading