UCENJIVALI FUDBALSKOG TRENERA KOMPROMITUJUĆIM SNIMCIMA! Uhapšeni supružnici iz Zemuna! OJADILI ČOVEKA!

Autor:

Hronika

28.01.2024

10:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supružnicu su od oštećenog iznudili neutvrđeni novčani iznos, nov mobilni telefon koji je oštećeni predao osumnjičenoj odmah pošto je, na njihov nagovor, zaključio ugovor sa MTS-om, predaju kartice tekućeg računa sa kog su podigli gotov novac u iznosu od 45.000 dinara, a zatim su mu ponovo upućivali pretnje i ucene

UCENJIVALI FUDBALSKOG TRENERA KOMPROMITUJUĆIM SNIMCIMA! Uhapšeni supružnici iz Zemuna! OJADILI ČOVEKA!

Foto: Ilustracija: Shutterstock

Supružnici J.N. (30) i J.T. (27) iz Zemuna saslušani su u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu zbog sumnje da su izvršili delo iznuda.

-  U prethodnom periodu oštećenom L.L. (28) i njegovoj supruzi L.Z. (28) upućivali su pretnje i oštećenog ucenjivali da će kompromitujući snimak na kom se on nalazi, poslati članovima njegove porodice, poslovnim saradnicima i roditeljima dece čiji je trener u fudbalskoj školi "Zmaj" u Zemunu.

- Na ovaj način osumnjičeni su od oštećenog iznudili neutvrđeni novčani iznos, nov mobilni telefon koji je oštećeni predao osumnjičenoj odmah pošto je, na njihov nagovor, zaključio ugovor sa MTS-om, predaju kartice tekućeg računa sa kog su podigli gotov novac u iznosu od 45.000 dinara, a zatim su mu ponovo upućivali pretnje i ucene da će pored kompromitujućeg snimka na kom se on nalazi objaviti i kompromitujući snimak njegove sestre, te su zahtevali da im preda novac u iznosu od 200.000 dinara kako to ne bi učinili -  rekli su iz Trećeg OJT.

- Osumnjičeni je saslušan i zbog sumnje da je izvršio krivično delo Neovlašćena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija s obzirom da je prilikom pretresa stana u Zemunu, u kom osumnjičeni stanuju, pronađena jedna ručna bomba.

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je predložilo Trećem osnovnom sudu u Beogradu da prema osumnjičenima odredi pritvor, te je pritvor u trajanju od 30 dana određen u odnosu na osumnjičenog s obzirom da postoje okolnosti da će boravkom na slobodi ometati postupak uticanjem na svedoke kao i zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da će boravkom na slobodi ponovo učiniti krivično delo, dok je u odnosu na osumnjičenu doneo rešenje kojim joj se zabranjuje prilaženje, sastajanje i komunikacije sa određenim licima.

Oni su uhapšeni i saslušani nakon proaktivne istrage koju je Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu sprovelo u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova Direkcijom policije Policijskom upravom za grad Beograd Drugim odeljenjem Uprave kriminalističke policije.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading