PROBUŠIO SLEZINU KOLEGI I NANEO MU POVREDE OPASNE PO ŽIVOT: Užas u Zemunu!

Autor:

Hronika

26.01.2024

11:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu Treći osnovni sud u Beogradu je doneo rešenje kojim se određuje pritvor osumnjičenom u trajanju od 30 dana.

PROBUŠIO SLEZINU KOLEGI I NANEO MU POVREDE OPASNE PO ŽIVOT: Užas u Zemunu!

Foto: Shutterstock, Tanjug/J. PAP

Hitna pomoć i policija

R.S. (32) saslušan je danas u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu zbog sumnje da je 17. januara počinio delo teška telesna povreda, odnosno pretukao R.S. koji je zbog posledica batina životno ugrožen.

Naime, u prostorijama rent-a-car agencije „Petar Pan Selmin“ u kojoj je zaposlen, u prisustvu više svedoka koji su zaposleni u istoj rent-a-car agenciji, oštećenom R.S. zadao je više udaraca pesnicama u predelu stomaka i grudnog koša.

Oštećeni je zadobio teške telesne povrede opasne po život i ima rupture slezine.

Na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu Treći osnovni sud u Beogradu je doneo rešenje kojim se određuje pritvor osumnjičenom u trajanju od 30 dana.

Da podsetimo, sličan slučaj dogodio se i pre nekoliko dana nakon čega je, pre tri dana, Osnovno javno tužilaštvo u Smederevu saopštilo da je određen pritvor u trajanju od 30 dana za B.A. (44), osumnjičenog za nanošenje teških telesnih povreda.

Prema saopštenju, osumnjičenom se stavlja na teret da je u večernjim satima u naselju Papazovac u Smederevu, nakon kraće verbalne rasprave, oštećenom zadao više udaraca metalnom šipkom - pajserom.

Oštećenom su nanete teške telesne povrede, uključujući prelom lakta, podlaktice i šake leve ruke, zbog čega je zadržan na odeljenju hirurgije. 

Nakon intenzivnih operativnih radnji, identitet učinioca je utvrđen, a obavljen je i uviđaj na licu mesta. Osumnjičenom je najpre određeno zadržavanje, a zatim i pritvor, uz obrazloženje da postojanje okolnosti ukazuje na to da bi boravkom na slobodi mogao ometati postupak uticajem na oštećenog.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Branko

26.01.2024 11:18

Divljacko premlacivanje. Ako prezivi zrtva - tesko ubistvo u pokusaju - 10 do 15 godina robije. Ako umre - tesko ubistvo - od 40 godina do dozivotnog zatvora!