DEČAK POVREĐEN U POŽARU: Dete tokom igre slučajno zapalilo šupu, plamen zahvatio i kuću (FOTO)

Autor:

Hronika

27.01.2024

22:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vatrogasci su brzom reakcijom sprečili širenje požara.

DEČAK POVREĐEN U POŽARU: Dete tokom igre slučajno zapalilo šupu, plamen zahvatio i kuću (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić

Danas oko 14 časova, naselje Rakovac u Novom Sadu bilo je poprište velikog požara koji je izazvao ozbiljnu materijalnu štetu, ali i povrede jednog deteta. Prema nezvaničnim informacijama Instagram stranice "193_ns", požar je nastao kada je dete igrajući se nehotice zapalilo šupu, a vatra je brzo zahvatila i porodičnu kuću.

Brza reakcija vatrogasaca

Na lice mesta ubrzo su stigli vatrogasci iz Beočina, a nakon toga i pomoć iz Novog Sada u vidu jednog pratećeg vozila. Njihova brza reakcija sprečila je dalje širenje požara i omogućila evakuaciju porodice.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 193_ns (@193ns_rs)

 

Dete prevezeno u Novi Sad sa opekotinama

Hitna pomoć je odmah reagovala i preuzela dete sa opekotinama, transportujući ga u Novi Sad radi daljeg lečenja. Ovo je još jedan podsetnik na važnost opreza i nadzora nad decom tokom igre, kako bi se izbegle ovakve tragične situacije.

Reakcija lokalne zajednice

Nakon ovog događaja, lokalna zajednica je pokazala svoju solidarnost i spremnost da pruži pomoć porodici koja je pretrpela gubitke usled požara. Ovo je još jedan primer kako zajedništvo može da pruži podršku u teškim trenucima.

Apel za povećanu bezbednost

Ovaj slučaj takođe predstavlja podsetnik svim građanima da je neophodno da obrate pažnju na mere bezbednosti, posebno u periodu kada su temperature visoke i kada postoji veći rizik od požara. Prevencija je ključna kako bi se izbegle neželjene situacije poput ove u naselju Rakovac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading