PENZIONISANI POLICAJAC JE UBIO ŽENU I SINA U PODGORICI! Niko nije slutio šta može da se desi! (FOTO)

Autor:

Hronika

27.01.2024

13:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre nekoliko godina, muškarac je bio i nagrađen, a sada...

PENZIONISANI POLICAJAC JE UBIO ŽENU I SINA U PODGORICI! Niko nije slutio šta može da se desi! (FOTO)

Foto: Profimedia

Crnogorska policija

Penzionisani policajac M.D. ubio je noćas u Podgorici sina od 12 godina i suprugu, a ćerka je, kako se saznaje, uspela da pobegne kroz prozor i tako se spasla.

Kako se pretpostavlja, na ovaj korak policajac se odlučio pošto nije mogao da se nosi sa bolešću sina.

Republika

Foto: RINA

Zgrada u kojoj se desio zločin

 

Podsećamo, u podgoričkom naselju Tološi pola sata iza ponoći došlo je do stravičnog zločina kada je bivši policajac M. D. (51) ubio svoju suprugu V. D. (49) i njihovog maloletnog sina M. D. (12),

Kako se saznaje, stravičnom zločinu svedočila je ćerkica ubice i žrtve, kao i sestra dečaka, koja je uspela da pobegne kroz prozor.

- Čula se sinoć buka iz njihovog stana, a ubrzo su se začuli u pucnji. Isprva nismo znali da se dogodio zločin, iako je sve naslućivalo na to. Šokirani smo što je M. D. to uradio, jadni oni - kaže za Kurir komšija ova porodice.

- Svađa je bila žučna, i uglavnom su se čuli glasovi roditelja,a ponekad i glas dečice. U jednom trenutku M. D. je uzeo oružje i počeo da ubija svoje ukućane, a njegova ćerka kad je videla kako je otac ubio majku i brata u pidžami je navodno, iskočila kroz prozor i na taj način je uspela da se spase.

Ona se povredila prilikom skoka, ali je uspela da pobegne i pozove pomoć.

- Jadno dete... Gledala je kako joj otac ubija majku i brata. M. D. je potom ubio i sebe - kaže sagovornik i objašnjava:

- Znali smo da imaju neke probleme, ali odlučiti da ubiješ celu svoju porodicu je van svake pameti.

Podgorička policija i dalje dežura ispred zgrade u kojoj se sinoć dogodio jeziv porodični zločin. Istraga je u toku i ona će utvrditi sve detalje zločina.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Seka

28.01.2024 02:10

Budaletina bolesna!!