TRAGEDIJA! POGINUO MLADIĆ (28) KOD GNJILANA! Organizovali trke automobila na DIVLJE, ostali pobegli i ostavili ga na stazi!

Autor:

Hronika

26.01.2024

19:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na putu Gnjilane - Bujanovac poginuo mladić u automobilskoj trci.

TRAGEDIJA! POGINUO MLADIĆ (28) KOD GNJILANA! Organizovali trke automobila na DIVLJE, ostali pobegli i ostavili ga na stazi!

Foto: Ilustracija: Shutterstock

Danas su tri lica uhapšena zbog učešća u trci automobila koja je organizovana u sredu posle ponoći na putu Gnjilane - Bujanovac u kojoj je poginuo dvadesetosmogodišnji mladić, a njegov saputnik zadobio telesne povrede.

Uhapšeni F.A, B.A. i M.L se terete da su pobegli sa mesta nesreće izbegavajući da pruže pomoć stradalom.

Uhapšena lica su sva iz Gnjilana pod sumnjom da su počinili krivična dela ugrožavanje javnog saobraćaja i nepružanje pomoći povređenom licu u saobraćajnoj nesreći.

Prema navodima tužilaštva, osumnjičeni su organizovali "divlju trku" na putu Gnjilane -Dobrčane (put za Bujanovac) tokom koje je život izgubio R.L. a uhapšeni, kao učesnici trke su posle nesreće pobegli sa lica mesta.

Među uhapšenim je i povređeni M.L. saputnik stradalog N.Z, prenosi Telegraf.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading