ZADAVIO NOU PA JE RASKOMADAO ZBOG RASKIDA! Svirepi ubica transrodne Noe ostaje u pritvoru!

Autor:

Hronika

26.01.2024

15:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema optužnici, Dabetić se tereti da je iz niskih pobuda, mržnje i netrpeljivosti, na podmukao način izvršio ubistvo Nou Milivojev u iznajmljenom stanu u centru Beograda.

ZADAVIO NOU PA JE RASKOMADAO ZBOG RASKIDA! Svirepi ubica transrodne Noe ostaje u pritvoru!

Foto: ST/N. PANČIĆ, Društvene mreže

Viši sud u Beogradu produžio je pritvor Ognjenu Dabetiću (33) za dodatnih 30 dana u vezi sa smrtonosnim događajem koji potresa javnost. Dabetić se sumnjiči za ubistvo transrodne osobe Nou Milivojev (18) iz Kovina.

Portparol Višeg suda, Milica Veličković, potvrdila je produženje pritvora, ističući da je ova mera doneta kako bi se sprečila mogućnost ponovnog izvršenja krivičnog dela u kratkom periodu, kao i radi smirivanja uznemirenosti javnosti.

Prema optužnici, Dabetić se tereti da je iz niskih pobuda, mržnje i netrpeljivosti, na podmukao način izvršio ubistvo Nou Milivojev u iznajmljenom stanu u centru Beograda. Navodi se da je Dabetić, zbog emotivne veze koju su imali, izvršio ovaj zločin iz osećaja izneverenosti i neslaganja s ponašanjem žrtve.

Foto: Društvene mreže

Ubijena Noa Milivojev

Optuženi je prethodno obnovio kontakt s Milivojev, te je kritičnog dana zloupotrebio njeno poverenje pozivajući je u svoj stan. Incident je eskalirao u fizički sukob, a Dabetić je, prema optužnici, koristeći električni kabl, izvršio nasilnu smrt. Nakon toga je tela pokušao sakriti raskomadajući ga i raspoređujući delove u različite kontejnere, koristeći hemikalije i dodajući supstance koje sadrže amfetamin, mirtazapin, klozapin, paracetamol i ibuprofen.

Nou Milivojev je nestala, a njeno telo je pronađeno tri nedelje kasnije u Dabetićevom stanu. Osumnjičenom za ovaj svirepi zločin preti kazna doživotnog zatvora. Ovaj slučaj izaziva duboko saosećanje u javnosti, podsećajući nas na ozbiljnost izazova s kojima se transrodne osobe suočavaju u društvu.

- Pritvor mu je produžen da ne bi ponovio krivično delo u kratkom periodu i zbog uznemirenja javnosti - potvrdila je portparol tog suda Milica Veličković. 

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading