DEČKO JE ISKASAPIO, RASTAPAO NJENE DELOVE TELA U KISELINI - NOINA MAJKA SE NE MIRI SA GUBITKOM! Nesrećna žena ima samo jednu želju: Ova sveća za njih gori! (FOTO)

Autor:

Hronika

07.01.2024

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka ubijene Noe Milivojev se oglasila na Božić, samo jedno želi.

DEČKO JE ISKASAPIO, RASTAPAO NJENE DELOVE TELA U KISELINI - NOINA MAJKA SE NE MIRI SA GUBITKOM! Nesrećna žena ima samo jednu želju: Ova sveća za njih gori! (FOTO)

Foto: Društvene mreže, Instagram.com

Ubistvo Noe Milivojev

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je pred kraj 2023. godine optužnicu protiv IT stručnjaka Ognjena D. (33) zbog sumnje da je ubio svoju partnerku Nou Milivojev (18), poznatu tiktokerku.

Do stravičnog zločina je došlo u junu prošle godine, a 6. jula su pronađeni delovi Noinog tela u Ognjenovom stanu - stajali su u četiri PVC posude, zaliveni hemikalijama.

Ovaj zločin je potresao čitavu javnost, a porodica se ne miri sa gubitkom. Noina majka Boba ne može da prihvati da joj ćerke nema, te je tokom praznika svakodnevno objavljivala poruke i citate tragično nastradalom detetu.

Danas je uz pesmu Džeja Ramadanovskog "Nedelja", objavila: "Za sve one koji nisu više s nama, a koji večno žive u našim srcima. Setimo se danas naših najmilijih, ova sveća za njih gori".

Samo nekoliko dana ranije, pred Novu godinu podelila je i svoju želju.

- U sledećoj, 2024. godini, imam jednu želju... Da svi ljudi koje volim budu živi, zdravi i srećni - napisala je, pa objavila još jedan post posvećen voljenoj Noi.

Republika

Foto: printscreen/facebook

Majka Noe Milivojev se oglasila

- A kada osetim da klonem, kada me sve tuge snađu u jednom danu, zatvorim oči i odem u svoj svet, u svet u kojem me čekaš, iz kojeg ne ideš... Svet u kojem ću te uvek naći, tamo ćeš uvek postojati - napisala je Boba, a objavu je komentarisala u baka pokojne Noe.

- Tuge naše nikada preboljene - napisala je baka.

Podsetimo, Ognjenu D. se na teret stavlja krivično delo teško ubistvo na podmukao način i iz drugih niskih pobuda.

Prema navodima optužnice, postoji opravdana sumnja da je okrivljeni 17. ili 18. juna u iznajmljenom stanu u kojem je prijavljeno stanovao u centru Beograda, iz niskih pobuda - mržnje i netrpeljivosti na podmukao način, lišio života osamnaestogodišnjakinju, sa kojim je prethodno bio u emotivnoj vezi.

Republika

Foto: printscreen/tiktok

Noa Milivojev ubijena

Sumnja se da je to učinio zbog subjektivnog osećaja izneverenosti i ponašanja Noe Milivojev prema okrivljenom, koje je posledica njegove nemogućnosti da prihvati prekid veze i komunikacije i insistiranja oštećenog na nastavku veze, piše Kurir.

- Ognjen D. je kako se sumnja, najpre obnovio kontakt i susrete sa devojkom, pa je kritičnog dana zloupotrebio poverenje i emotivnu vezanost tek punoletne oštećene, pozvavši je da dođe kod njega u stan, gde je sa njom ušao u svađu i fizički sukob, a potom je stezanjem vrata električnim kablom lišio života - navodi se i dodaje:

- Nakon toga je telo vukao po drvenom podu galerije, zatim niz stepenice do kupatila, gde je u tuš kabini uz pomoć noža raskomadao telo oštećene, a potom delove tela rasporedio u jednu pvc kutiju sa poklopcem, jedno pvc bure sa poklopcem zatečeno u prethodno navedenoj kutiji, jednu pvc kantu zatečenu u tuš kabini i jednu pvc kantu sa slavinom zatečenu u tuš kabini.

Potom je delove tela zalio hemikalijama bazne reakcije i dodao supstance koje sadrže amfetamin, mirtazapin, klozapin, paracetamol i ibuprofen , što je sve pronađeno 6. jula.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading