PRETIO NOŽEM RADNICI, PA OD NJE UKRAO NOVAC: Užas u Futogu, uhapšen Novosađanin (41)!

Autor:

Hronika

26.01.2024

13:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Operativnim radom, policija je rasvetlila ovo krivično delo i identifikovala osumnjičenog.

PRETIO NOŽEM RADNICI, PA OD NJE UKRAO NOVAC: Užas u Futogu, uhapšen Novosađanin (41)!

Foto: Shutterstock

Pripadnici  Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su R. S. (1983) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo razbojništvo.

Sumnja se da je on, maskiran fantomkom i preteći nožem, oduzeo novac od radnice jedne prodavnice u Futogu.

Operativnim radom, policija je rasvetlila ovo krivično delo i identifikovala osumnjičenog.

Određeno mu je zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, osnovnom javnom tužiocu u Novom Sadu.

Podsetimo, pre dva dana gradskom vrevom odjeknula je nezapamćena drama sinoć, kada je 36-godišnji Z. S. iz Novog Sada uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivična dela razbojništvo i razbojništvo u pokušaju.

Sve se odigralo sinoć na parkingu kada je Z. S., prema navodima policije, pokušao opljačkati jednog Novosađanina. Pritiskajući ga pretnjom, napao je građanina koji je hrabro pobegao iz opasnog okršaja. No, tu nije bio kraj njegovog besa. Nažalost, kamen je postao oružje, razbijajući stakla na automobilu svog potencijalnog plena, lomio je retrovizore i brzo ukrao mobilni telefon iz vozila.

Nakon ovog nemilog događaja, Z. S. se, prema sumnjama policije, uputio ka radnici jedne kladionice. Sa navodnim pištoljem, zatražio je novac od radnice, ostavljajući za sobom ozračje straha i panike.

Policija je brzo reagovala, locirala Z. S. na licu mesta i efikasno ga uhapsila. On će biti zadržan do 48 sati, tokom kojih će biti podvrgnut saslušanju i, uz krivičnu prijavu, priveden osnovnom javnom tužiocu u Novom Sadu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading