POMOGAO GOJKU DA NE BUDE OTKRIVEN?! U restoranu izrešetao radnika obezbeđenja - Strahinja se na saslušanju branio ćutanjem!

Autor:

Hronika

26.01.2024

11:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strahinja M. se na saslušanju branio ćutanjem odnosno iskoristio je svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu.

POMOGAO GOJKU DA NE BUDE OTKRIVEN?! U restoranu izrešetao radnika obezbeđenja - Strahinja se na saslušanju branio ćutanjem!

Foto: Tanjug/S.Radovanović

Više javno tužilaštvo

Višem javnom tužilaštvu u Beogradu saslušan je Strahinja M. zbog sumnje da je 3. decembra 2023. godine,  prikrivanjem tragova, pomogao Gojku Đ. da ne bude otkriven, nakon što je Gojko Đ. u jednom restoranu u Skadarskoj ulici u radnika obezbeđenja D.K. ispalio više hitaca iz pištolja, koji je neovlašćeno nosio, i naneo mu teške telesne povrede opasne po život.

Strahinja M. se na saslušanju branio ćutanjem odnosno iskoristio je svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu.

Nakon saslušanja tužilštvo je sudiji za pretdodni postupak Višeg suda u Beogradu predložilo da Strahinji M. odredi pritvor zbog opasnosti od bekstva i da ne bi ponovio krivično delo u kratkom premenskom periodu.

Osumnjičenom se na teret stavlja da je izvršio krivično delo Pomoć učiniocu posle izvršenog krivčnog dela.

Gojko Đ. je nakon hapšenja saslušan 15. decembra 2023. godine zbog sumnje da je izvršio krivična dela Teško ubistvo u pokušaju i Nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. On se nalazi u pritvoru.

Prema naredbi o sprovođenju istrage, sumnja se da je 3. decembra 2023. godine u jednom ugostiteljskom objektu u Skadarskoj ulici Gojko Đ. pokušao da liši života oštećenog D.K. i pri tom sa umišljajem doveo u opasnost život gostiju i zaposlenih, kao i da je neovlašćeno nosio pištolj NN marke, kalibra 9 mm.

On je, kako se sumnja, nakon kraće verbalne rasprave sa radnikom obezbeđenja D.K. u njega ispalio više hitaca iz pištolja, ranivši ga u predelu stomaka, a nakon toga je napustio lice mesta.

Strahinja M. je, kako se sumnja, nakon toga otišao do stola gde je sedeo osumnjičeni Gojko Đ, uzeo njegova dva mobilna telefona sa stola i sakrio ih u Kosovskoj ulici, u pasažu iza betonskog stuba.

BONUS VIDEO 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading