PRODAVAO EKSPLICITNI SADRŽAJ ĆERKICE ZA 10 DOLARA: Terao je da ga zadovoljava, pa sve to snimao i delio preko društvenih mreža!

Autor:

Hronika

26.01.2024

10:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za slično delo osuđivan i ranije.

PRODAVAO EKSPLICITNI SADRŽAJ ĆERKICE ZA 10 DOLARA: Terao je da ga zadovoljava, pa sve to snimao i delio preko društvenih mreža!

Foto: facebook, shutterstock

N. D.

N.D. (45) iz jednog sela u okolini Novog Pazara koji je uhapšen pod sumnjom da je godinama seksualno zlostavljao ćerku na društvenim mrežama se hvalio kakav je lovac, a objavio je i fotografiju na kojoj mu ćerka sedi u krilu uz komentar "moj maji slatkiš", a njene intimne fotografije prodavao pedofilima za samo 10 dolara.

Kako smo već pisali N. D. za koga su komšije imale samo reči hvale nije baš tako dobar, jer je u prošlosti već osuđivan za krivično delo proganjanje maloletnica. 

On je uhapšen u zajedničkoj akciji beogradske kriminalističke policije i novopazarske policije nakon što je utvrđeno da je putem društvenih mreža prosleđivao fotografije na kojima ima seksualni odnos sa ćerkom koja sada ima trinaest godina. 

Istragom je utvrđeno da je on šest, sedam godina svoju ćerku primoravao da ga oralno zadovoljava, sve to snimao i nažalost fotografije delio putem društvenih mreža pedofilima, ali i prodavao samo za 10 dolara.   

Da podsetimo, 23. januara počelo je suđenje Stojanu Iliću, optuženom za svirepo ubistvo 16-godišnje devojke, kao i za pokušaj ubistva tri člana njene porodice. Ovo je prvo ročište koje je otvoreno za javnost, a Ilić će imati priliku da iznese svoju odbranu pred Višim javnim tužilaštvom u Beogradu.

Više javno tužilaštvo tereti Stojana Ilića za krivična dela teško ubistvo i teško ubistvo u pokušaju. Prema saopštenju iz tužilaštva, postoji opravdana sumnja da je Ilić 10. aprila prošle godine, oko 14.30 časova, proveo neko vreme u razgovoru sa porodicom maloletne oštećene u njihovoj porodičnoj kući u Ripnju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading