BEOGRAD GOREO SINOĆ! Posle Knez Mihajlove buknuo požar u Skender begovoj - vatrogasci mole građane da učine OVO!

Autor:

Hronika

26.01.2024

09:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Burna noć za vatrogasce.

BEOGRAD GOREO SINOĆ! Posle Knez Mihajlove buknuo požar u Skender begovoj - vatrogasci mole građane da učine OVO!

Foto: shutterstock

Tokom noći, još jedna hrabra intervencija vatrogasaca odvijala se u Skender begovoj ulici u centru Beograda, gde je 11 vatrogasaca sa tri vozila uspešno ugasilo požar koji je izbio u jednom od stanova. Srećom, preventivna evakuacija stanara bila je efikasna, a povređenih nije bilo.

Ova akcija usledila je nakon nedavne noćne intervencije u centru grada, gde je 21 vatrogasac sa šest vozila uspeo lokalizovati požar u poslovnom objektu u Knez Mihailovoj ulici. Tom prilikom, nema povređenih, ali garderoba na policama magacina je izgorela. Pomoćnik načelnika Uprave vatrogasno-spasilačke jedinice Sektora za vanredne situacije, Davor Vidović, izjavio je za RTS da su noćas imali nekoliko ozbiljnih intervencija, ali naglasio da broj intervencija nije bio neobično visok.

Foto: shutterstock

Vatrogasci

- Oko 19 časova imali smo intervenciju u Knez Mihailovoj ulici gde je intervenisalo šest vozila sa 21 vatrogascem. Goreo je poslovni objekat - jedna prostorija u poslovnom objektu. Požar je dosta brzo lokalizovan - rekao je Vidović.

Povodom nove intervencije u Skender begovoj ulici, istakao je da su vatrogasci morali brzo reagovati kako bi evakuisali stanare i ugasili požar koji je buknuo u kuhinji stana. Izazovi su se pojavili zbog parkiranih vozila koja su ometala pristup objektu.

- Veoma često imamo problem zbog parkiranih vozila a isto tako stanari da bi obezbedili prostor za dečiju igru postavljaju žardinjere ili stubove koji nam prave probleme pa ne možemo da priđemo na lice mesta. Apelujem na građane da parkiraju vozila na propisanim mestima i oslobode protivpožarne prilaze za vatrogasna vozila - naglasio je Vidović.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading