DANAS SAHRANJUJU NESREĆNOG SLAĐANA ŠTO SE OD MUKE BACIO U BUNAR! Žena suze lije, ne zna šta će od sebe - sahranili sina pre PET GODINA!

Autor:

Hronika

25.01.2024

12:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meštani sela Boževac izražavaju duboko žaljenje zbog gubitka Slađana, opisujući ga kao časnog i dobrog čoveka.

DANAS SAHRANJUJU NESREĆNOG SLAĐANA ŠTO SE OD MUKE BACIO U BUNAR! Žena suze lije, ne zna šta će od sebe - sahranili sina pre PET GODINA!

Foto: shutterstock

Bunar

Slađan Ž. (50) iz sela Boževac kod Malog Crnića izvršio je samoubistvo skočivši u bunar u svom dvorištu. Nesrećni čovek navodno je oduzeo sebi život zbog duboke tuge za sinom koji je tragično preminuo pre četiri godine. Sahrana je zakazana za danas na lokalnom groblju.

Slađan Ž. je, prema informacijama meštana, izvršio samoubistvo u utorak, a hitna pomoć i vatrogasci reagovali su na poziv. Ostavio je iza sebe suprugu, drugog sina i oca.

- Šta da vam kažem, ovo je velika tragedija! Skočio je u bunar u svom dvorištu! Primetili smo da se nešto dogodilo kada smo videli Hitnu pomoć i vatrogasce. Danas je njegova sahrana. Za sobom je ostavio ženu, sina i oca. Oni jadni kukaju i zapevaju, ne znaju šta će od bola - kaže jedan od meštana za Alo.

Meštani sela Boževac izražavaju duboko žaljenje zbog gubitka Slađana, opisujući ga kao časnog i dobrog čoveka. Prema rečima jednog od meštana, Slađan je nosio tešku tugu zbog gubitka sina koji je stradao od strujnog udara pre četiri godine.

- Priča se da je izvršio samoubistvo iz tuge. Izgubio je sina pre pet godina. Spremali su mu 18. rođendan, a on je nastradao od szrujnog udara na poslu, tri dana pre rođendana. Očigledno je sve držao u sebi i gutao tugu, jer se sve ovo vreme normalno ponašao. Bio je uvek prijatan, nasmejan i voleo je da se šali. Bavio se poljoprivredom, častan i dobar čovek. Velika tragedija ga je zadesila - navodi se.

Marko Ž. (17), sin Slađana, poginuo je 23. decembra 2019. godine od strujnog udara u hladnjači mesare "Union MZ" u Požarevcu. Izvor ističe da je Slađan, i pored velike tragedije koja ga je zadesila, ostao nasmejan i prijatan, često se šalio i bio poznat kao čestit i častan čovek u zajednici.

Porodica, prijatelji i meštani okupiće se danas na lokalnom groblju kako bi ispratili Slađana na večni počinak. Ova tragična situacija još jednom ukazuje na važnost podrške i pažnje prema osobama koje su suočene sa gubitkom voljenih.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading