"VATRA JE OGROMNA, VRELINA SE OSEĆALA I NA 50 METARA"! Ispovest vlasnice butika u Kineskom tržnom centru, POŽAR KRENUO IZ KUHINJE? (FOTO, VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

MUP je dobio dojavu da je nešto pre 7 sati izbio požar

"VATRA JE OGROMNA, VRELINA SE OSEĆALA I NA 50 METARA"! Ispovest vlasnice butika u Kineskom tržnom centru, POŽAR KRENUO IZ KUHINJE? (FOTO, VIDEO)

Foto: republika, ATA Images

U Kineskom tržnom centru u Bloku 70 na Novom Beogradu jutros je izbio požar koji je MUP-u prijavljen u 6.57 sati.

Kako je za naš portal rekao načelnik Sektora za vanredne situacije Luka Čaušić, nema povređenih, a na terenu je 17 vatrogasnih vozila i 62 pripadnika vatrogasno-spasilačke briogade iz više delova Beograda.

- Vatra je bila ogromna, osećala se toplota na 50 metara od zgrade. Policajci su sklanjali ljude, mahnito su sklanjali stvari. Velika je šteta, ko zna da li cće osiguranje pokriti išta - rekla je za Republiku žena koja je držala butik u Kineskom tržnom centru u Bloku 70.

- Sve je krenulo iz kuhinje - rekao je Milan (45), očevidac.

Čaušić je istakao i da su se čule manje detonacije kada je u obližnjem restoranu eksplodirala plinska boca.

Na terenu su i policija i Hitna pomoć. Kako javlja naš reporter, u ovom trenutku se otežano diše zbog čađi i gareži.

Takođe, kako nam je potvrđeno, helikopterske jedinice MUP-a učestvuju u gašenju požara, a trenutno dva helikoptera nadleću i gase požar.

Na licu mesta smo dokle god to bude potrebno. Konstantno se povećava prisustvo pripadnika Vatrogasno-spasilačke brigade Beograd. Nadam se da će ovo u skorije vreme biti lokalizovano, a ono što je najbitnije je da nema povređenih i nema žrtava - rekao je načelnik Sektora za vanredne situacije Luka Čaušić.

Podsećanja radi, u Kineskom tržnom centru je 2021. godine, takođe, izbio požar u kome je izgoreo najveći deo tog objekta. Predviđeno je da se većina zakupaca preseli u Blok 72, gde se gradi novi kineski tržni centar.

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading