UŽAS U SMEDEREVU: Muškarac (42) pretio da će zapaliti kuću i ubiti oca!

Autor:

Hronika

22.01.2024

14:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema saopštenju Osnovnog javnog tužilaštva u Smederevu, osumnjičeni je u alkoholisanom stanju izvršio niz pretećih radnji.

UŽAS U SMEDEREVU: Muškarac (42) pretio da će zapaliti kuću i ubiti oca!

Foto: pixabay.com

M.Č. (42) iz Smedereva, osumnjičen za nasilje u porodici, nalazi se u pritvoru zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da bi njegov boravak na slobodi mogao da ometa postupak uticajem na oštećenog i svedoke.

Prema saopštenju Osnovnog javnog tužilaštva u Smederevu, osumnjičeni je u alkoholisanom stanju izvršio niz pretećih radnji, uključujući pretnje ubistvom, pokušaj paljenja kuće i fizičko nasilje.

Nakon hapšenja, M.Č. je podvrgnut testiranju na prisustvo alkohola i droge. Rezultati su pokazali prisustvo alkohola u krvi od 1,26 promila, kao i pozitivan test na više vrsta droge. Ovo dodatno otežava situaciju i ukazuje na ozbiljnost dela koje je osumnjičeni izvršio.

- Kako u toj nameri nije uspeo, osumnjičeni je izašao ispred kuće nakon čega je najpre giter-blokom razbio staklo na prozoru spavaće sobe u koju je pokušao da ubaci prethodno zapaljenu kutiju sa slamom, pa se, kako ni u tome nije uspeo, na očigled više svedoka mašio sekire i pretio da će nekoga ubiti - navodi se u saopštenju Osnovnog javnog tužilaštva u Smederevu.

Prema navodima iz saopštenja, osumnjičeni je prvo uputio pretnje ocu, da bi zatim pokušao da zapali kuću i izvršio fizički napad. 

Pritvor M.Č. (42) iz Smedereva je opravdan zbog činjenice da postoje osobite okolnosti koje ukazuju na mogućnost ometanja postupka i ugrožavanja bezbednosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading