PODNETA KRIVIČNA PRIJAVA PROTIV UČENIKA IZ SUBOTICE! Policija odmah reagovala - OVO mu se stavlja na teret!

Autor:

Hronika

22.01.2024

11:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prijava je predata Višem javnom tužilaštvu u Subotici.

PODNETA KRIVIČNA PRIJAVA PROTIV UČENIKA IZ SUBOTICE! Policija odmah reagovala - OVO mu se stavlja na teret!

Foto: printscreen/Google Earth, Shutterstock

Policija u Subotici podnela je danas krivičnu prijavu protiv učenika snovne škole "Sečenji Ištva" zbog sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti, saznaje Tanjug. 

On je kako prenose mediji pretio učenicima i nastavnicima "da će ih pobiti".

Prijava je predata Višem javnom tužilaštvu u Subotici, koje je nadležno s obzirom da je reč o maloletniku.

Majka jednog od učenika izjavila je da isti dečak prethodno napao njeno dete koristeći slične pretnje. Takođe, otac učenika nižeg razreda izjavljuje za "Blic" da se učenik nedavno loše ponašao na času, što je dovelo do odluke škole da ga suspenduje sa nastave na pet dana. Navodno, ova odluka je izazvala revolt kod njega.

Došao u školu, pa pretio

- Međutim, za vreme suspenzije on je devojčici iz škole sa kojom se druži rekao da će "ih sve pobiti, i razrednog starešinu i nastavnicu hemije". Ne znam koliko su tačne tvrdnje da se nastava u četvrtak odvijala iza zatvorenih vrata, ali očigledno se nešto dogodilo ako su reagovali i policija i tužilaštvo – kaže Subotičanin i napominje da neće pustiti svoje dete u školu ako se ne reši problem sa tim dečakom.

Svi znamo da dečak ima problema. Njemu je potrebna pomoć i spremni smo da pomognemo, ali ne možemo da dozvolimo da se ponovi, ne daj bože, "Ribnikar". Nikome nije svejedno. Zahtevaćemo da nam se prvo kaže šta se tačno dogodilo i da se nađe neko rešenje, da se niko ne oseća ugroženo i nebezbedno – izjavio je ovaj otac za „Blic“.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading